Daily Disney Roundup: vrijdag 27 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 27 oktober 2017.

  • De Marvel Super Heroes komen naar Parijs deze zomer. Van 10 juni to 30 september zal Marvel Summer of Super Heroes het Walt Disney Studios Park overnemen. Het persbericht zegt tevens: “Dit wordt HET grote evenement van 2018 en zal de ongelooflijke 25e verjaardag van Disneyland Paris spectaculair afsluiten“. WDWNT bespreekt ook de Marvel Character  Show in het Cinemagic theater.
  • Er komt weer wat wetenschap terug in EPCOt, met de opening van spectacuLAB in Future World. Vanaf 11 november zal deze interactieve show te bezoeken zijn. WDWMagic heeft nog iets meer details.
  • We bespraken het in D-Tales 83 en we zullen het er nog veel meer over gaan hebben in de komende afleveringen van D-Tales: het vervoer in Walt Disney World. Een fan maakte deze fantastische ‘visual’. Niet officieel, maar daardoor niet minder leuk! Klik op de afbeelding voor de volledige grootte.
  • Jorn ging voor ons naar Thor: Ragnarok en kwam terug met deze, spoilervrije, recensie. Jorn gaat in op de gebeurtenissen vooraf, de film zelf en wat we in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe kunnen verwachten.
  • Met de aankondigingen van het nieuwe hotel en de nieuwe parkeergarages (meervoud, want ook de hotels krijgen nog een extra ‘parking structure’), barst de discussie los over hoe Disneyland Resort al deze bezoekers efficient gaat vervoeren, door de security heen gaat krijgen etc. Volg deze forumdiscussie voor interessante gedachten hierover. Aklle ontwikkelingen vanaf de eergisteren aangekondige vernieuwingen vindt je vanaf pagina 77.
  • Vanaf 18 april kun je in het Disneyland Resort in Anaheim genieten van Pixar Fest. Er zijn echter nog geen aankondigingen bgedaan voor de herthematisatie van Paradise Pier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.