Walt Disney Studios Park vanuit de lucht

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 21 april 2022.

Nieuws uit de parken

 • Twitter-account Disneyland Paris Works vloog eerder deze week over de parken in Parijs heen. We krijgen een goed beeld van de voortgang van het Frozen-gebied.
 • Bij Avengers Campus in Parijs zien we steeds weer nieuwe details op de gebouwen verschijnen en komt het geheel steeds dichter bij een compleet nieuw themaland.
 • De terugkeer van Mickey and the Magician in het Walt Disney Studios Park van aanstaande zaterdag was al eerder aangekondigd, maar nu is bekend geworden dat deze show ook de Guaranteed Seating Option heeft. Dit betekent dat je voor een bedrag van 15 euro een zitplaats kunt reserveren bij de show.
 • De aangekondigde livestream waar we het gisteren over hadden in de Daily Disney Roundup bleek een vervroegde terugkeer te zijn van de Main Street Electrical Parade. Die zou eigenlijk morgen pas terugkeren.
 • Je kunt vanaf nu een virtueel plekje op Cinderella’s Castle in het Magic Kingdom kopen. Je kunt een specifieke plek op het kasteel aanwijzen om daar online een foto te ‘pinnen’, die daar dan voor drie jaar te zien zal zijn.

Bioscoop en Disney+

 • Eerder deze week verschenen de trailer en poster van Thor: Love and Thunder. Nu is er van die poster ook een versie met Natalie Portman als Jane Foster/Mighty Thor.
 • Vandaag beginnen de opnames van de Marvel serie Echo. De serie draait om Maya Lopez gespeeld door Alaqua Cox. We leerden dat personage eind vorig jaar kennen in de Hawkeye serie. Andere castleden zijn nog niet bekend.
 • The Kardashians blijken het bijzonder goed te doen op Disney’s streamingdiensten. Disney heeft namelijk bekend gemaakt dat het de “biggest launch ever” was. Het was de meest bekeken eerste aflevering van een serie op Hulu in Amerika, op Star+ in Latijns Amerika en op Disney+ in de rest van de wereld.
 • Slecht nieuws voor Spider-Man fans. De releases van Spider-Man: Across The Spider-Verse deel 1 en 2 zijn door Sony uitgesteld. Het eerste vervolgdeel op de Oscar winnende animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse zou op 7 oktober van dit jaar in de bioscoop te zien zijn maar is nu verplaatst naar 2 juni 2023. Deel 2 van Across The Spider-Verse zal nu op 29 maart 2024 te zien zijn.

Overig nieuws

 • Voorlopig gaat de politieke strijd in Florida door. Het voorstel om Disney’s Reedy Creek Improvement District te ontmantelen is goedgekeurd door de Senaat van Florida. De Republikeinen hebben daar een meerderheid en volgen hiermee de wens van gouverneur Ron DeSantis.
 • Er zijn door al dit gedoe mensen die denken dat de beste oplossing is om Walt Disney World dan maar te verplaatsen naar een andere staat. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. 😉

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.