Parkupdates en een nieuwe Spider-Man trailer

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 6 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Vakbonden in Californië hebben een overeenkomst bereikt met Disneyland, waardoor een staking is afgewend.
  • Star Wars: Galaxy’s Edge is één van de mooiste themagebieden ooit, maar dat weerhoudt Disneyland er niet van om een ongethematiseerd scherm voor de Millenium Falcon neer te zetten.
  • Waarom weten we niet, maar Disney heeft de preview video van Star Wars: Galactic Starcruiser offline gehaald. Ook de tweet die deze video aankondigde is niet te vinden. Wellicht heeft het iets te maken met de hoeveelheid negatieve reacties die loskwamen naar aanleiding van de video.
  • Een nieuwe update vanuit het Magic Kingdom: er is weer beweging bij TRON: Lightcycle Run. Het gebouw aan de voorkant van de achtbaan, waarvan we nog steeds niet zo goed weten waar het voor dient, is nu dichtgemaakt.
  • Ook vanuit EPCOT hebben we weer een update gekregen van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Imagineer Zach Riddley, bekend van allerhande vloerupdates :), deelt een update over het gebruikte kleurenschema van de attractie.
  • Disneyland Parijs probeert het in deze onzekere tijden zo makkelijk mogelijk te maken om je te kunnen testen voor COVID-19, nu de geldigheidsduur van een test nog maar 24 uur is. In Disney Village is een grote testlocatie geopend.
  • Jaarpashouders in Parijs mogen zich weer opmaken voor een exclusieve avond rondom de lancering van de dertigste verjaardag. Disney belooft ‘vintage shows, parades, karakters en andere verrassingen’. Klinkt goed!
  • Is het een koekje? Nee, de eerste snack ter ere van de dertigste verjaardag die bekend is gemaakt is een ijsje met het logo van de verjaardagsfestiviteiten.

Bioscoop en Disney+

  • De eerste teaser van Spider-Man: Across the Spider-Verse is uitgekomen. Dit is de sequel van de eerdere succesvolle animatiefilm.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.