Only Murders in the Building krijgt een derde seizoen

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 12 juli 2022.

Nieuws uit de parken

 • Zoals gisteren al in de Daily Disney Roundup te lezen was: Brie Larson was in Parijs voor het Marvel Avengers Campus event. De actrice verraste Cast Members van het nieuwe gebied en feliciteerde hen met de opening.
 • For the First Time in Forever: A Frozen Sing-Along Celebration gaat in augustus dicht voor een opknapbeurt. Nu is er ook een datum bekend van de heropening. Op 17 september kunnen gasten weer gaan genieten van deze show in Disney’s Hollywood Studios.
 • Walt Disney Imagineering is natuurlijk druk bezig met de herthematisering van Splash Mountain naar Tiana’s Bayou Adventure. Het viel Blog Mickey op dat Imagineering bezig is met het testen van nepplanten en bladeren.
 • Er komt een fijne nieuwe feature naar de My Disney Experience app. Zeker voor iedereen die wel eens zijn auto niet kon vinden op het parkeerterrein. Met Car Locator vind je makkelijk je auto terug. Deze feature zal eerst in Walt Disney World lanceren en dan later ook in Disneyland Resort.
 • Disneyland in Anaheim heeft bezoek gehad van Viola Davis. De Oscar-winnende actrice brengt haar vakantie door in het resort.
 • In een aantal interviews heeft Kenji Yoshida, president van de Oriental Land Company, aangegeven dat de ticketprijzen voor Tokyo Disney Resort waarschijnlijk verder zullen stijgen. Om de ervaring van de individuele gast te verbeteren wordt de maximale capaciteit verlaagd.

Bioscoop en Disney+

 • Het tweede seizoen van Only Murders in the Building is nog volop bezig, maar voor de fans van de serie is er goed nieuws. Er komt een derde seizoen!
 • Only Murders in the Building is niet de enige serie waarvan een nieuw seizoen is aangekondigd. De reality serie The Kardashians krijgt namelijk een tweede seizoen dat al vanaf 22 september te zien zal zijn op Disney+.
 • Acteur Martin Freeman heeft bevestigd dat hij opnieuw in de huid zal kruipen van CIA agent Everett Ross in de Marvel serie Secret Invasion. In die rol was hij eerder te zien in Captain America: Civil War en Black Panther.
 • De immens populaire K-Pop band BTS heeft een deal gesloten met Disney. Hun concert BTS: Permission To Dance On Stage zal in november te zien zijn op Disney+. Volgend jaar volgt dan ook nog de docuserie BTS Monuments: Beyond The Star.

Disney Cruise Line

 • Vervelend nieuws voor mensen die geboekt hebben voor de Maiden Voyage van de Disney Wish. Disney Cruise Line heeft een mail verzonden waarin uitgelegd wordt dat Disney’s Aladdin – A Musical Spectacular nog bezig is met repetities en dus nog niet gereed zal zijn.

Overig nieuws

 • UEFA gaat de tv rechten voor de Champions League aan een Amerikaanse partij verkopen. Het gaat om een deal van zes jaar voor 2 miljard dollar. UEFA heeft al gesprekken gehad met Disney, maar ook met veel andere partijen zoals Comcast, Paramount, Amazon en Apple.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.