Nieuwe prijzen voor jaarkaarten Parijs bekend

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 4 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • De nieuwe prijzen voor de jaarpassen van het Disneyland Resort Paris zijn via OutsideEars bekend geworden. Bekijk ze in het tabelletje hieronder. Er komen geen extra’s bij voor de jaarpashouders.
JaarkaartOude prijsNieuwe prijs
Discovery179 euro209 euro
Magic Flex259 euro299 euro
Magic Plus299 euro329 euro
Infinity449 euro479 euro
Nieuwe prijzen. Bron: OutsideEars
  • Vanaf vandaag zal WEB SLINGERS: A Spider-man Adventure in Disney’s California Adventure zonder boarding group en virtuel que worden gebruikt. Gasten kunnen gewoon weer in de standby-rij aansluiten. Rise of the Resistance blijft nog wel steeds het boarding group-systeem gebruiken in het naburige Disneyland Park.
  • Walt Disney World maakte woensdag de thema’s van de runDisney Springtime Surprise Weekend bekend. De ondertitel is “Celebrating Yestermorrow”. De 5k staat in het teken van Expedition Everest, de 10k krijgt een Ratatouille thema en de 10 mile gaat over de Tower of Terror. Disney bracht ook een video uit om het evenement te promoten.
De key art van het Springtime weekend. Bron: Walt Disney World

Bioscoop en Disney+

  • Op Disney+ Day verschijnt de nieuwe Pixar short Ciao Alberto op Disney+. De short speelt zich af na de gebeurtenissen van de film Luca. De trailer is nu beschikbaar.
  • Opnieuw problemen voor Indiana Jones 5, die nu vrijwel iedere tegenslag heeft ervaren. De opnames in Fez zijn op dit moment bezig, maar crewleden uit het Verenigd Koninklijk kunnen niet in het Afrikaanse land komen!
  • Nog maar drie weken en dan kunnen we alweer kijken naar een nieuwe Marvel serie, namelijk Hawkeye. Marvel deelt opnieuw beelden van de serie.
  • Van Wonder Woman naar Evil Queen: Gal Gadot gaat waarschijnlijk de slechterik spelen in de nieuwe live action Snow White film. De laatste gesprekken hierover tussen Disney en Gadot worden nu gevoerd.

Disney Cruise Line

Eén van de onderdelen van de Incredi-Games. Bron: Disney Wish

Overig nieuws

  • Geniet van de fantastische en emotionele commercial van Disney in het Verenigd Koninkrijk, met de Britse muzikant Gregory Porter in de hoofdrol.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

  1. Dingen worden duurder. Bijna 500 euro voor een heel jaar DLP (met op dit moment een park dat voor de helft open is). Ze zijn in elk geval aan het investeren. En die Run mag wel naar Paris komen qua thema’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.