Nieuwe Merchandise voor Disneyland Paris

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 20 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • In een making of video vertelt Imagineer Tracy Eck over de renovatie van Le Château de la Belle au Bois Dormant in Disneyland Parijs. De Imagineers werkten samen met bedrijven die normaal gesproken aan historische monumenten werken. Dat die bedrijven het kasteel van Doornroosje ook als zo’n monument zien, maakte indruk op de Imagineers.
  • Er is veel nieuwe merchandise aangekondigd voor Disneyland Parijs. Vooral het Phantom Manor beeldje is prachtig. Verder ook nieuwe attraction keys en kleding met het logo van de dertigste verjaardag.
  • Sinds gisteren is de Indiana Jones Stunt Spectacular show terug in Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World. De show is bijna twee jaar lang niet opgevoerd vanwege de coronapandemie. In onderstaande video krijg je een kijkje achter de schermen bij de repetities.

Bioscoop en Disney+

  • Helaas was Spider-Man: No Way Home slechts drie dagen te zien in de Nederlandse bioscopen. Maar wereldwijd is de film wel een enorm succes. Alleen Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame hadden een beter openingsweekend. Sony Pictures heeft aangegeven dat de film wereldwijd al 587,2 miljoen dollar heeft opgebracht.
  • Ondertussen kijken Disney en Sony al naar de toekomst. De twee studio’s zijn actief begonnen met het ontwikkelen van het volgende hoofdstuk van Peter Parker.
  • De tijden dat Disney.nl een compleet maandelijks overzicht gaf van wat er op Disney+ gaat verschijnen, liggen achter ons. In het overzicht van januari 2022 slechts een paar titels zoals het eerder bevestigde Eternals voor 12 januari, seizoen 2 van Big Sky vanaf 5 januari en de Marvel animatieserie Hit-Monkey vanaf 26 januari.

Overig nieuws

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.