Nieuwe legacy lightsaber in Galaxy’s Edge

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 24 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Een nieuwe legacy lightsaber is vanaf morgen te koop in Galaxy’s Edge. Het gaat om de lightsaber van Cal Kestis, de hoofdpersoon uit de game Jedi: Fallen Order. Cameron Monaghan die Cal speelt was in Black Spire Outpost om de lightsaber uit te proberen
  • Het Instagram account van Imagineer Zach Riddley blijft een goede bron voor informatie en foto’s van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Deze keer deelt hij de eerste foto van Treasures of Xandar, de nieuwe merchandise winkel.
  • We meldden al eerder dat de H2O Glow After Hours terug komen naar Typhoon Lagoon. Vanaf volgende week kun je tickets bestellen voor deze zomer!
  • In Disneyland Parijs is een klein brandje ontstaan. Dit gebeurde tijdens de Dream… and Shine Brighter! show op Central Plaza. Door het vuurwerk ontstond een brandje naast het podium. Een oplettende gast heeft het brandje uit kunnen trappen.
@inpixieitrust

A fire broke out while we were watching the Dream & Shine Brighter Parade @disneylandparis last Saturday…. Luckily one guest reacted very quickly ! 😳 #disneyland #dlp #disneylandparade #disneylandparis30thanniversary #dlp30 #fyp #disneycontent #disneyparks #contentcreator #disney #disneyparis #disneylandparis30 #disneylandparis30ans #disneyshows #disneylandnews #disneyfan #shockedmoment @DisneylandNewsToday

♬ original sound – In Pixie I Trust ✨

Bioscoop en Disney+

  • Drie films van Disney zijn genomineerd voor de Oscar voor beste animatiefilm. Het gaat om Luca, Encanto en Raya and the Last Dragon. Op het YouTube kanaal van de Oscars vertellen de makers van deze films meer over een bepaalde scène. Hieronder zie je de video over Luca. De video’s over de andere twee films vind je hier en hier.
  • Marvel heeft met nog een week te gaan tot de release van Moon Knight een nieuwe featurette online gezet. Hierin staan de drie belangrijkste personages uit de serie centraal.

Overig nieuws

  • Disney ligt natuurlijk enorm onder vuur vanwege de ‘Don’t say gay’ wet. De massale walkouts laten dat goed zien. Toch zijn er ook Disney werknemers die liever zien dat Disney zich neutraler opstelt en zo geen conservatieve werknemers tegen het hoofd stoot. Dit schrijven ze in een open brief.
  • Titan Books heeft een nieuwe serie boeken aangekondigd die een kijkje achter de schermen tonen bij de totstandkoming van Marvel stripboeken. Het eerste deel zal over Black Panther gaan.
  • Het bedrijf Razer komt met een speciale Xbox controller die geïnspireerd is op Sam Wilson, de nieuwe Captain America uit The Falcon and the Winter Soldier.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.