Moon Knight verschijnt in Avengers Campus

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 31 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Ook in de Amerikaanse parken keert de oude manier van character meet & greets terug. Er kan binnenkort dus weer geknuffeld worden met Mickey. Later vandaag maakt Disney meer details bekend.
  • WDW News Today meldt dat de prijzen van jaarpassen en dagtickets in Parijs omhoog gaan. De Infinity jaarpas gaat van €479 naar €499. De andere jaarpassen gaan met ongeveer €10 omhoog. Een dagticket voor twee parken gaat van €119 naar €129.

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren meldden we dat twee scènes in The Falcon and the Winter Soldier aangepast zijn om ze minder bloederig en gewelddadig. Dit blijkt een vergissing te zijn. Deze versie is per ongeluk online gekomen toen men een fout in de aftiteling wilde corrigeren. Disney gaat zo snel mogelijk de goede versie online zetten.
  • Disney werkt aan een documentaire over Jim Henson, de bedenker van The Muppets. De documentaire zal geregisseerd worden door Ron Howard. De familie van Henson werkt volledig mee.
  • Aanstaande vrijdag verschijnt de Disney+ Original film Better Nate Than Ever op Disney+. Disney heeft een fragment uit de film online gezet. De film gaat over de 13-jarige Nate Foster die droomt over een Broadway carrière.

Overig nieuws

  • Hoe lang blijft Bob Chapek nog aan als CEO van The Walt Disney Company? Na alle ophef van de laatste tijd speculeren insiders dat Chapek over 11 maanden wel eens zou kunnen vertrekken. Dat is wanneer zijn contract afloopt.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.