Meet & greets terug in de Amerikaanse parken

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 1 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het International Food & Wine Festival keert ook dit jaar weer terug in EPCOT. Dit jaar vindt het festival plaats van 14 juli tot en met 19 november.
  • Walt Disney World heeft samen met zangeres/actrice Sofia Carson nieuwe Coca-Cola flesjes gepresenteerd ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van het resort. Elk park heeft een eigen flesje met daarop het icoon van het park. Er is ook een vijfde flesje beschikbaar met een gouden label. De flesjes hebben de vorm die ze vijftig jaar geleden ook hadden.

Bioscoop en Disney+

  • De release van Obi-Wan Kenobi op Disney+ is met twee dagen uitgesteld. Er zijn dan op vrijdag 27 mei wel meteen twee afleveringen te zien. De rest van de serie zal wel op woensdagen verschijnen. Het nieuws werd bekend gemaakt door Ewan McGregor zelf.
  • Ryan Coogler, de regisseur van de twee Black Panther films, werkt ook mee aan de Disney+ serie Ironheart. Dit blijkt uit een interview met acteur Anthony Ramos die een rol in de serie heeft.
  • Een leuke easter egg in Moon Knight: Tijdens een scène in het museum is een QR code te zien op een muur. Als je deze code scant, krijg je toegang tot een gratis comic van Werewolf by Night. In dit nummer maakte Moon Knight zijn debuut.
  • Het blijft een beetje gek, maar The Kardashians komen daadwerkelijk naar Disney+ op 14 april. Een nieuwe poster verscheen gisteren.

Disney Cruise Line

  • De Disney Wish heeft de Meyer Werft in Papenburg verlaten. Het schip gaat langzaam via de rivier de Eems richting de Noordzee. Later deze zomer zullen gasten voor het eerst op het schip verblijven.

Overig nieuws

  • De Yoda fontein bij het Lucasfilm gebouw in San Francisco werd gisteren verlicht in de kleuren blauw, roze en wit. Dit was ter gelegenheid van International Transgender Day of Visibility. Hiermee sprak Lucasfilm zich nogmaals uit tegen anti-LGBTQIA+ wetgeving.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.