Lovende recensies voor Cosmic Rewind

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 9 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • Gisteren zijn de previews voor Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind voor AP-houders en DVC-leden begonnen. De reacties (spoiler-vrij!) zijn over het algemeen lovend, maar er doemen ook wel wat problemen op voor de attractie.
  • We weten nog steeds niet precies wanneer de Magicband+ weer te koop is, maar de interacties met de standbeelden in de vier parken in Orlando zijn wel geactiveerd.
  • De attractie die nu nog Tarzan’s Treehouse heet (maar op dit moment wordt omgebouwd naar een nieuwe IP) komt langzaam uit de steigers in Anaheim.
  • In Avengers Campus hebben de Scarlet Witch en America Chavez hun opwachting gemaakt. Dit is natuurlijk vanwege de release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness waarin ze allebei een grote rol spelen.
  • “Mine! Mine! Mine!” Een leuk nieuw detail bij de ingang van Crush’s Coaster. Op het attractiebord zijn een paar meeuwen toegevoegd.

Bioscoop en Disney+

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft net het eerste weekend in de bioscoop achter de rug. En dat was bijzonder succesvol. In de VS bracht de film 185 miljoen dollar op. In de rest van de wereld nog eens 265 miljoen euro voor een totaal van 450 miljoen dollar.
  • Over een maand start de MCU serie Ms. Marvel op Disney+. Gisteren verscheen een nieuwe promo.
  • Aanstaande vrijdag kan je op Disney+ kijken naar Sneakerella. Een moderne vertelling van het Cinderella verhaal. Het afgelopen weekend verschenen er verschillende character posters.

Overig nieuws

  • Een groep demonstranten heeft bij de ingang van Walt Disney World met vlaggen met daarop hakenkruizen gezwaaid. Ook schreeuwden ze door een megaphone naar de gasten. Stop Antisemitism is een organisatie die strijdt tegen antisemitisme en plaatste er een video van op Instagram:

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.