Live action The Aristocats in de maak

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 21 januari 2021.

Nieuws uit de parken

  • DLP Report heeft een aantal foto’s van Avengers Campus getweet. Op de foto’s is veel activiteit te zien van werklieden die er alles aan doen om het gebied af te krijgen voor de opening komende zomer.
  • Belangrijk nieuws uit Galaxy’s Edge: de sporks zijn terug! Toen het gebied open ging, kregen gasten deze in het restaurant Docking Bay 7. Het probleem was echter dat gasten deze sporks mee naar huis namen. Ze werden vervangen voor regulier bestek. Na een onderbreking zijn de sporks nu opnieuw te koop.
  • Tokyo Disney Resort heeft de verkoop van tickets tijdelijk stopgezet. Vanwege de omicronvariant zal er een maximale capaciteit zijn van 20.000 bezoekers. De verwachting is dat de ticketverkoop vandaag om 14 uur Japanse tijd weer hervat kan worden.

Bioscoop en Disney+

  • Deadline meldt dat Disney aan een live action versie van The Aristocats werkt. Het zou qua look dichtbij de live action versie van Lady and the Tramp gaan liggen. Die film was een Disney+ Original tijdens de lancering van Disney+.
  • Verschillende Disney producties zijn genomineerd voor GLAAD Media Awards. Deze worden uitgereikt aan media die een eerlijke, accurate en inclusieve representatie geven van LGBTQ mensen en issues. Op filmgebied zijn Eternals en West Side Story genomineerd. Dit zijn de Disney+ Original series die genomineerd zijn: Doogie Kamealoha MD, Diary of a Future President, High School Musical: The Musical: The Series, Y: The Last Man, Dopesick en Love, Victor.
  • Gaan we Ewoks zien in The Book of Boba Fett? Het zou zomaar kunnen gebaseerd op een Buzzfeed video met hoofdrolspeler Temuera Morrison. Daarin zegt hij: “I like those Ewoks. They were great to work with. They were funny. They were funny.” Ewoks zagen we alleen in Return of the Jedi en The Rise of Skywalker (korte cameo). Films waar Morrison niet bij betrokken was.
  • De thriller No Exit van 20th Century Studios is vanaf 25 februari te zien op Disney+. Andere films die we in februari terug gaan zien in het aanbod van Disney+ zijn onder andere de Wes Anderson film The French Dispatch (vanaf 16 februari) en Murder on the Orient Express uit 2017 (vanaf 11 februari).

Overig nieuws

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft na veel vertragingen eindelijk een releasedatum: Op 5 april is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X/S, PlayStation 4/5, Nintendo Switch en PC. Ook is er een uitgebreide gameplay trailer online gezet.
  • De salarissen van Bob Chapek en Bob Iger in 2021 zijn bekend. Chapek kreeg 34,5 miljoen dollar. Iger kreeg 45,9 miljoen dollar. Voor beiden is dat meer dan een verdubbeling ten opzichte van 2020.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.