Het sneeuwt weer op Main Street!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 10 november 2021.

Nieuws uit de parken

 • Kerstupdates! In Anaheim zien we dat de boom inmiddels op Town Square is verschenen en dat er steeds meer versiering in het park te zien is. Het eerste Disney Very Merriest After Hours-event in Orlando was een succes volgens aanwezigen, de beelden van sneeuw op Main Street zagen er in ieder geval prachtig uit! In Parijs zien we de eerste kerstbomen ook opduiken, onder andere bij Hotel New York.
 • Een foutje van één van de betrokken partijen bij de bouw van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind zorgde voor een uniek inkijkje bij deze toekomstige attractie: gisteren kwamen de bouwtekeningen van de nieuwe toevoeging aan EPCOT online te staan. Het is niet duidelijk of het hier om de definitieve versie van de attractie gaat.
 • De maar voortdurende afwezigheid van Fantasmic, de avondshow in Disney’s Hollywood Studios, is één van de weinige sporen van de pandemie in de parken in Orlando die nog zichtbaar is. Er worden op dit moment flinke werkzaamheden in en rondom het theater uitgevoerd. Disney heeft nog niets bekend gemaakt over een eventuele her-opening.
 • Gisteren was de laatste opvoering van Mickey’s Magical Fireworks in Disneyland Parijs. Naast de uitzonderlijk grote hoeveelheid vuurwerk waren er ook nieuwe spots vanaf de daken van Main Street te zien.
 • Halloween en kerst zijn niet de enige feestdagen die gevierd worden in de Disney parken. Vanaf vrijdag wordt er in Galaxy’s Edge Life Day gevierd: de in-universe feestdag die zijn oorsprong vond in de beruchte Star Wars Holiday Special uit 1978.

Bioscoop en Disney+

 • Vrijdag verschijnt Home Sweet Home Alone op Disney+. 20th Century Studios heeft een fragment gedeeld op YouTube waarin Rob Delaney en Ellie Kemper als inbrekers Jeff en Pam centraal staan.
 • Op dezelfde dag verschijnt ook The Making of Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles op Disney+. Daarin wordt Billie Eilish gevolgd bij de voorbereidingen van haar concert. Er is nu een trailer voor deze making of documentaire.
 • Love, Victor was een van de originele vier Star Originals. De productie van het derde seizoen van de Love, Simon spin-off serie is inmiddels van start gegaan.
 • Vanaf 1 december ook een nieuwe Star serie: de musical comedy/dramaserie The Big Leap.
 • Ben je al klaar voor Disney+ Day? In D-Tales van deze week wordt de dag uitgebreid besproken. What’s On Disney Plus heeft een handig tijdschema van wat je allemaal kan verwachten en vooral wanneer. Wil je exact weten wat er gereleased gaat worden? Ook daar is een overzicht voor!
 • Een nieuw Star Wars gerucht: Gaat Eternals regisseur Chloé Zhao aan de slag in de galaxy far, far away? Het zou dan gaan om de eerder aangekondigde film die Kevin Feige gaat produceren.

Overig nieuws

 • Zoals wellicht zichtbaar is geworden in de afgelopen weken zijn wij als redactieteam erg enthousiast over de heropening van de grenzen van de Verenigde Staten voor de komst van toeristen. Verschillende luisteraars zijn al druk bezig met het plannen van een vakantie naar de ‘Sunshine State’. Kun jij ook niet wachten om Pandora, Galaxy’s Edge of Mickey and Minnie’s Runaway Railway te zien maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen met het plannen van zo’n trip? Kijk dan eens op Florivida.nl. Of luister naar de nieuwe aflevering van D-Tales (vanaf vanmiddag online!), dan hoor je ook alles over de mogelijkheden om binnenkort al naar dat prachtige land af te reizen, onder leiding van onze eigen Ralf!

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.