Hayden Christensen terug als Anakin Skywalker

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 25 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

  • Hotel Santa Fe in Disneyland Parijs is weer open! In de lobby zijn nu nieuwe decoraties aangebracht in het Cars thema. Het DLP Ambassador Instagram account plaatste een serie foto’s van de heropening.
  • De show Frozen: A Musical Invitation is weer te zien in het Walt Disney Studio’s park in Parijs. De show debuteerde in november 2019 maar was sinds de coronapandemie niet meer te zien.
  • Nu Genie, Genie+ en Lightning lane een aantal dagen in gebruik is in Walt Disney World, duiken overal online de eerste strategieën, analyses en vergelijkingen op. Check bv Disney Tourist Blog, Touringplans (interessante vergelijking tussen hun eigen tool en die van Disney) en Blog Mickey.
  • The Dis dook vorige week in de op Walt Disney geïnspireerde gerechten die op het menu staan ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het resort.

Disney+

  • The Hollywood Reporter heeft het nieuws naar buiten gebracht dat Hayden Christensen te zien zal zijn als Anakin Skywalker in de Disney+ Star Wars serie Ahsoka. De serie met Rosario Dawson in de hoofdrol speelt zich ongeveer vijf jaar na de dood van Anakin af. Het is nog niet bekend of Hayden te zien zal zijn in flashbacks of als force ghost. Ahsoka gaat begin volgend jaar in productie.
  • Op 12 november (Disney+ Day) zijn de eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen van The World According to Jeff Goldblum te zien op Disney+. De trailer is nu te zien op het YouTube kanaal van National Geographic.
  • Over een maand verschijnen de eerste twee afleveringen van Hawkeye op Disney+. Marvel heeft nu de officiële poster vrijgegeven.

Overig nieuws

  • Tijdens Hasbro Pulse Con 2021 heeft speelgoedfabrikant Hasbro verschillende nieuwe Marvel en Star Wars producten gepresenteerd, waaronder een aantal action figure sets die exclusief verkrijgbaar zullen zijn in Galaxy’s Edge.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.