Eerste trailer van Thor: Love and Thunder!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 19 april 2022.

Nieuws uit de parken

 • Een nieuw gerucht rond het “betaald voordringen” in Disneyland Parijs: Volgens WDWNT kan er wel eens binnen nu en een paar weken een “All-In Premier Access” pas komen waarbij je alle 14 de PA-attracties voor €90,- één keer kan doen zonder te wachten.
 • Vorige week waren de parken in Disneyland Parijs op dinsdag en woensdag vol en ook deze week is het raak: Tot en met 21 april kan er niemand meer extra in.
Mededeling op de website van Disneyland Parijs
 • Tarzan’s Treehouse werd in 1999 in Anaheim geopend. Die walkthrough attractie verving toen Swiss Family Treehouse. En nu staat Disneyland op het punt een nieuwe herthematisering uit te voeren. Er is nog niets bekend over welk thema het gaat worden, maar dat zou wel eens gebaseerd kunnen zijn op Encanto.
 • Aanstaande vrijdag keert de Main Street Electrical Parade terug. Voor deze gelegenheid is er een nieuwe finale float toegevoegd in de stijl van It’s A Small World. In onderstaande video zien we de eerste bewegende beelden en vertellen show directors Jordan Peterson en Robin Trowbridge er meer over.
 • Voor de allereerste keer kunnen gasten de Marvel characters ontmoeten in Avengers Campus zonder afstand te houden. In Galaxy’s Edge blijft de afstand echter tussen gast en character.
 • En over characters gesproken: In Disney’s Animal Kingdom kunnen gasten een nieuw character ontmoeten. Het gaat om de mot uit A Bug’s Life. Mogelijk verschijnt de mot alleen in het park tijdens de viering van Earth Week.

Bioscoop en Disney+

 • Gisteren verscheen de eerste teaser trailer van Thor: Love and Thunder. Alweer de vierde solo film van Thor. Naast Chris Hemsworth als Thor en Natalie Portman als Jane Foster zijn ook de Guardians of the Galaxy te zien in de door Taika Waititi geregisseerde film. Ook verscheen de eerste poster.
 • En een leuk detail: In de teaser is een shot te zien dat rechtstreeks uit de comics komt. Het gaat specifiek om Thor: God of Thunder #3 uit 2012, geschreven door Jason Aaron en getekend door Esad Ribic.
Bron: Thor: God of Thunder #3 (boven) en Thor: Love and Thunder (onder)
 • De animatieserie The Proud Family: Louder and Prouder op Disney+ krijgt een tweede seizoen. De makers zijn er al mee bezig maar morgen verschijnt eerst nog de laatste aflevering van het eerste seizoen.

Overig nieuws

 • Met een film als Thor: Love and Thunder komt er ook merchandise op de markt. Zoals de bekende Funko Pops die gisteren onthuld zijn.
 • Als je jezelf altijd al hebt willen onderdompelen in de wereld van Guardians of the Galaxy dan kan je vanaf augustus terecht in Londen. Het bedrijf Secret Cinema organiseert daar een immersieve ervaring met decors, kostuums en personages uit de Marvel franchise (via Elger).
 • Ook nog treurig nieuws: Rio Hackford, bekend als Riot Mar in The Mandalorian en de mocap-artiest van IG-11 in diezelfde serie, is op 51-jarige leeftijd overleden.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.