Eerste indrukken uit Cosmic Rewind

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 18 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Gisteren zijn de Cast Member previews bij Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de nieuw te openen achtbaan in EPCOT, begonnen. Langzaamaan komen de eerste spoilers uit de attractie naar buiten, zoals de muziek en meer info over de setpieces. Kijken en klikken op eigen risico!
  • Disney heeft zelf iets meer bekend gemaakt over de storyline achter Cosmic Rewind. De Guardians of the Galaxy nemen het in dit verhaal op tegen een Celestial genaamd Eson, een type antagonist die je misschien kent uit Marvel’s Eternals. We weten in ieder geval dat deze Eson geen eigen animatronic krijgt, dus het verhaal zal voornamelijk via schermen en de voorshow worden verteld.
  • Nadat we eerder al konden zien dat de overkapping voor TRON Lightcycle Run grotendeels af is, zijn de testritten inmiddels ook begonnen. We hebben nog geen openingsdatum voor de nieuwe achtbaan in het Magic Kingdom.
  • Waar ook weer meer beweging is: Animal Kingdom! De onderhoudsbeurt van Expedition Everest is afgerond en de attractie is, met wat haperingen, sinds vrijdag weer beschikbaar in het aanbod. Ook is bekend geworden dat de achtbaan tot en met half augustus binnen Genie+ als Lightning Lane-attractie kan worden geboekt.
  • Supporters van gouverneur DeSantis hadden afgelopen zaterdag één van de ingangen van Walt Disney World geblokkeerd. Dit staat natuurlijk in verband met de discussie tussen Disney en een groeiende groep conservatieve Republikeinen.
  • Het podium van Production Courtyard in de Walt Disney Studios is bijna helemaal afgebroken.

Bioscoop en Disney+

  • Wil je Doctor Strange in the Multiverse of Madness op een bijzondere manier kijken en ben je bereid daarvoor te reizen? In de New Beverly Cinema, dat overigens in het bezit is van Quentin Tarantino, is één van de weinige plekken die de film in 35mm draait.
  • We zijn iets meer dan een maand verwijderd van de Obi-Wan Kenobi serie op Disney+. Rupert Friend speelt de Grand Inquisitor. Tijdens het promoten van de Netflix serie Anatomy of a Scandal werd hij uiteraard naar Obi-Wan Kenobi gevraagd. Friend zei onder anderen dat leuke cameo’s en easter eggs in de serie te zien zullen zijn.
  • Actrice Michelle Yeoh (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) refereert in haar interviews voor haar nieuwste film Everything Everywhere All At Once nu regelmatig aan Avatar 2, waar ze ook in zal spelen. Zij noemt regisseur James Cameron “een levend genie” en wist al na een week filmen dat deze film geweldig wordt. We zijn benieuwd…

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.