Een Toy Story hotel in Anaheim?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 15 maart 2022.

Nieuws uit de parken

 • Het lijkt erop dat het Paradise Pier Hotel in Disneyland Resort in Anaheim een nieuw thema krijgt. Het gaat dan om het Toy Story thema, als we gelekte concept art mogen geloven.
 • EPCOT Experience is nu permanent gesloten. Het was de plek waar gasten previews kregen van toekomstige paviljoens en attracties in EPCOT. Het Odyssey Events Pavilion is gesloten terwijl EPCOT Experience verwijderd wordt.
 • De populaire Tumble Monkeys keren terug in Festival of the Lion King in Disney’s Animal Kingdom. Dat maakte Disney bekend via TikTok.
@disneyparks

It…is….time 🐵 Tumble Monkeys are making their return this Summer #Disney #DisneyParks #DisneyWorld #AnimalKingdom #FestivalOfTheLionKing #Monkey

♬ original sound – Disney Parks

Bioscoop en Disney+

 • De eerste reacties op Moon Knight zijn binnen. Een aantal mensen van de media hebben de eerste vier afleveringen al mogen zien en ze zijn erg enthousiast. Ook is er een nieuwe promo online gezet:
 • A.C. Bradley, de hoofdschrijver en uitvoerend producent van What If…?, heeft via haar Twitter bevestigd dat het tweede seizoen van de Marvel animatieserie nog dit jaar te zien zal zijn op Disney+.
 • In Obi-Wan Kenobi keert naast Ewan McGregor ook Hayden Christensen terug als Darth Vader. Maar dit was wellicht niet altijd het plan. Bronnen beweren dat in eerste instantie Darth Maul een belangrijke rol zou spelen in de serie tot deze scènes geschrapt werden. Lucasfilm zelf ontkent dit echter.
 • Meer Star Wars nieuws: Damon Lindelof werkt volgens filmjournalist Jeff Sneider aan een Star Wars film. Lindelof is bekend van Lost, The Leftovers en Watchmen.
 • De nieuwe Disney film Young Woman and the Sea heeft naast Daisy Ridley nu ook Tilda Cobham-Hervey en Stephen Graham gecast (via Roy).
 • Disney+ voegt steeds meer internationale Originals toe. De Franse serie Parallels is vanaf 23 maart te zien en is naast Frankrijk nu ook bevestigd voor Amerika, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Of Nederlanders ook vanaf dezelfde datum deze serie kunnen kijken, is nog even afwachten.
 • The Kardashians op Disney+? Ja dus. Vanaf 14 april is de nieuwe realityserie over deze wereldberoemde familie te zien. Gisteren verscheen de trailer.
 • Ook op Disney Plus binnenkort: de Encanto Sing-Along. Deze vrijdag in Amerika, de Nederlandse datum is opnieuw niet bekend.

Overig nieuws

 • Bob Iger, voormalig CEO van The Walt Disney Company, heeft een nieuwe baan. Hij neemt plaats in de Board of Directors van Genies, een bedrijf dat zich focust op avatar technologie. Iger investeert ook persoonlijk in het bedrijf.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.