Een eerste blik op ‘The Book of Boba Fett’

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 21 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Met de terugkeer van The Indiana Jones Epic Stunt Spectacular zijn er wel wat veranderingen doorgevoerd in vergelijking met de oude versie van de show. Het meest opvallend is dat Indiana Jones geen pistool meer gebruikt.
  • Alhoewel de opening van TRON Lightcycle Run waarschijnlijk nog ver weg is, wordt er wel hard doorgewerkt. WDW News Today heeft een serie foto’s van de bouw.

Bioscoop en Disney+

  • Eerder dit jaar werd Florence Pugh als Yelena Belova geïntroduceerd in Black Widow. En momenteel is ze ook te zien in Hawkeye op Disney+. In een featurette vertellen cast- en crewleden over het terughalen van dit personage. Ook heeft Yelena een eigen character poster gekregen.
  • Avatar 2 staat gepland voor december 2022. Empire Magazine heeft een voorproefje in de vorm van een foto. Te zien is Spider, een menselijk kind geadopteerd door Na’vi ouders Jake en Neytiri.
  • Volgende week (op woensdag 29 december) zal de eerste aflevering van The Book of Boba Fett op Disney+ verschijnen. Er zijn al veel trailers en promo’s verschenen maar People heeft nu voor het eerst een aaneengesloten fragment uit die eerste aflevering.
  • Aanstaande vrijdag verschijnt Encanto op Disney+. In een nieuwe featurette vertellen Lin-Manuel Miranda (schrijver van de liedjes) en Stephanie Beatriz (stem van Mirabel) over de liedjes in de film.

Disney Cruise Line

  • In een korte timelapse video op het Instagram account van Walt Disney Imagineering is te zien hoe de boeg van de Disney Wish een schildering krijgt met daarin kapitein Minnie.

Overig nieuws

  • In 2019 kondigde Bob Iger zijn vertrek aan en inmiddels is Bob Chapek de CEO van The Walt Disney Company. Maar zou Iger volgend jaar terug kunnen keren? Een anonieme leidinggevende binnen de mediawereld denkt van wel.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.