Disney wil niet terug naar overvolle parken

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 8 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Bij een Q&A van the Walt Disney Company gisteravond gaf CFO Christine McCarthy wat updates over de procedures in de parken. Zij gaf onder andere aan dat de capaciteit van de parken misschien wel nooit terugkeert naar 100% en dat de character meet-en-greets binnenkort terug komen.
  • Op een forum is concept-art opgedoken van een vernieuwd Spaceship Earth in EPCOT. Het lijkt erop dat dit oude concept-art is van de oorspronkelijk aangekondigde verbouwing in 2019.
  • De bouw van the Journey of Water gaat ook gestaag door. Bij deze laatste bouwupdate krijgen we iets meer een gevoel hoe groot de experience precies wordt.
  • Shanghai Disney Resort heeft een deal gesloten met McDonalds voor speciale Happy Meal-speeltjes in het teken van het park.
  • Twitter-account DLP Dream meldt dat er sinds afgelopen weekend ook enige wijzigingen zijn in de hoeveelheid vuurwerk die wordt gebruikt bij Disney Illuminations.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ heeft een nieuwe Muppets serie aangekondigd. In The Muppets Mayhem staat de Muppets band Dr. Teeth and the Electric Mayhem centraal. Ook comedian Lilly Singh heeft een rol in de serie.

Overig nieuws

  • Van 26 tot en met 29 mei vindt in Anaheim een nieuwe editie plaats van Star Wars Celebration. Tickets gaan op 15 maart opnieuw in de verkoop. Bezoekers ouder dan vijf jaar moeten gevaccineerd zijn. Ook het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Er was al eerder ophef over de ‘Don’t Say Gay’-bill uit Florida en het uitblijven van een reactie van Disney. Gisteren stuurde Bob Chapek een mail aan de hele Company, maar dat heeft weinig geholpen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.