De transformatie van Disney Village

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 22 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Parijs heeft de transformatie van Disney Village officieel aangekondigd. Het werk aan dit project gaat meerdere jaren in beslag nemen. De eerste stap zal de brasserie Rosalie zijn. Deze komt in plaats van Café Mickey en zal een samenwerking zijn met Groupe Bertrand.
  • Via OutsidEars zijn updates gedeeld van de bouw van Avengers Campus in Parijs. Op de foto’s krijgen we bijvoorbeeld een goede blik op het logo van WEB Slingers, de attractie met Spider-Man in de hoofdrol.
  • Het Space 220 restaurant in EPCOT heeft nieuwe items op het menu staan. Gasten kunnen nu ook een quinoa burger, een short cake, een steak salade en een garnalencocktail bestellen.
  • Disneyland cast members die niet meedoen aan de walkouts maar wel hun solidariteit willen tonen voor LGBTQ+ collegas, zijn volgens de organisatie van de walkouts gevraagd geen Mickey Pride pins niet te dragen. Ook al is het officiële Disney merchandise.

Bioscoop en Disney+

  • Marvel heeft een nieuw fragment gedeeld van Moon Knight. In het fragment zien we Oscar Isaac, May Calamawy en Ethan Hawke.
  • Aanstaande zondag worden voor de 94ste keer de Oscars uitgereikt. Met 7 nominaties is West Side Story goed vertegenwoordigd. Toch is hoofdrolspeelster Rachel Zegler niet uitgenodigd voor de ceremonie.

Overig nieuws

  • In mei vindt Star Wars Celebration plaats in Anaheim. En dus begint de geruchtenmolen op gang te komen. De verwachting is dat het vervolg op de game Jedi: Fallen Order dat weekend aangekondigd gaat worden doormiddel van een trailer.
  • Disney heeft een bedrijfsuitje van het management uitgesteld nu ze zoveel kritiek krijgen voor de manier waarop gereageerd is op de ‘Don’t say gay’ wet. In een vergadering voor alle werknemers heeft Bob Chapek opnieuw spijt betuigd. Ook wordt een taakgroep gestart die zich zal bezighouden met LGBTQ+ werknemers, community partners en content makers.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.