De Quinjet is geland in Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 27 januari  2022.

Nieuws uit de parken

  • De Quinjet is geland in Parijs! Dé blikvanger van Avengers Campus in de Walt Disney Studios is vannacht op zijn plek gezet .
  • Genie+ wordt uitgebreid in Walt Disney World. Na de eerdere verschuiving van Mickey and Minnie’s Runaway Railway van Individual Lightning Lane naar Genie+ Lightning Lane (volg je het nog?), worden er nu vier meet en greets in de parken toegevoegd aan Genie+ Lightning Lane.
  • Er komen steeds meer nieuwe details en foto’s van de Galactic Starcruiser naar buiten. Zo zijn dit de castmembers die het hotel gaan runnen, zijn er beelden van de bus die de gasten van en naar het hotel gaan brengen èn kwam er meer informatie over een early arrival spot voor gasten in Disney Springs.
  • De audities voor Tale of the Lion King, de show die binnenkort in het Fantasy Theatre in Disneyland Anaheim in première gaat, zijn begonnen.
  • Walt Disney Imagineering en D23 gaan een virtueel evenement organiseren om de twintigste verjaardag van Tokyo DisneySea te vieren. Het evenement dat gepresenteerd zal worden door Leslie Iwerks is een maand lang beschikbaar voor D23 leden.

D-Tales 268 – Alles over de 30e verjaardag van Disneyland Paris

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ gaat verder uitbreiden. Komende zomer zal de streamingdienst lanceren in 42 landen en 11 gebieden. Hierbij zitten veel landen uit Europa, het Midden Oosten en Afrika. Een exacte datum is nog niet bekend
  • De short Us Again van Walt Disney Animation Studios staat al een tijdje op Disney+. Zach A Parrish, de schrijver en regisseur van de short, vertelt in onderstaande featurette waar hij de inspiratie vandaan haalde.
  • Anthony Daniels speelt sinds 1977 al de rol van C-3PO. En hij kruipt opnieuw in de huid van de gouden protocol droid. Deze keer doormiddel van een performance capture pak. Voor welk project dit precies is, is niet bevestigd maar het ligt voor de hand dat dit voor Star Wars: A Droid Story zal zijn. Een samenwerking tussen ILM en Lucasfilm Animation.

Disney Cruise Line

  • Sommige landen eisen dat reizigers een negatief testresultaat kunnen tonen voordat ze terug naar huis keren. Disney gaat deze tegen betaling aanbieden. De test voorafgaand aan de cruise wordt wel door Disney Cruise Line betaald.
  • Meer Disney Cruise Line nieuws: Ook in 2023 zal Marvel Day at Sea weer georganiseerd worden op de Disney Dream. De data zijn nu bekend gemaakt.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.