De komende tijd toch meer Encanto?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 25 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • De Minnie Van service komt terug naar Walt Disney World! De taxi-service, uitgevoerd via Lyft, is niet meer in gebruik sinds maart 2020 en lang werd gedacht dat de service afgeschaft was. We weten nog niet wanneer de gestipte auto’s gaan rijden, maar details zullen ongetwijfeld binnenkort bekend worden gemaakt.
  • Ook een nieuwe manier van “rope droppen” in EPCOT is aangekondigd. Door de nieuwe walkway door World Celebration zijn er nieuwe controle ingangen gemaakt.
  • Alweer problemen met het kasteel in het Magic Kingdom donderdag: Opnieuw gaat een brandalarm af.
  • WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure gebruikt sinds gisteren de Single Rider rij weer in Disney’s California Adventure. deze optie was eerder beschikbaar, maar werd in december van 2021 weggehaald.
  • Er wordt druk gebouwd aan een uitbreiding van het Disneyland Hotel in Californië. En met de eerste onderdelen van de toren gaat de constructie nu .. omhoog? .. de lucht in? Oh nee, verticaal! 😉
  • Updates vanuit Parijs! DLP Report heeft weer eens een helicopter gehuurd en laat zien dat er een grote afscheiding wordt gebouwd tussen de Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular en Avengers Campus.
  • Het programma voor de AP Party avond in Disneyland Parijs zal pas na het verschijnen van deze Roundup bekend worden gemaakt. In de Roundup van komende maandag zit meer nieuws en ooggetuigenverslagen van een aantal Donalteurs die aanwezig waren bij het evenement.

Bioscoop en Disney+

  • Eigenlijk laat regisseur Jared Bush niets los, maar veel nieuws outlets zien in onderstaande tweet toch een klein kansje op nieuwe films en series rond de – nu al – immens populaire franchise Encanto (via Roy).
  • Marvel-figuur Nova lijkt binnenkort de MCU te betreden. Sabir Pirzada, de scriptschrijver achter Moon Knight, is betrokken bij het project. Het is nog onduidelijk of het om een film of serie gaat.
  • Over Moon Knight gesproken: binnen een week zal de nieuwe Marvel-serie in première gaan op Disney+. Disney biedt, met een knipoog, alvast een blik in de Marvel Studio Wachtkamer.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.