De eerste Moon Knight trailer is hier!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 18 januari 2021.

Bioscoop en Disney+

  • Vannacht is, heel toepasselijk tijdens de eerste volle maan van 2022, de eerste trailer van Marvel’s Moon Knight verschenen. De hoofdrol van Marc Spector wordt gespeeld door Oscar Isaac. Tegelijkertijd met de trailer is ook de poster naar buiten gebracht. De serie kun je vanaf 30 maart bekijken op Disney+.
  • Vorige week verscheen Marvel’s Eternals op Disney+, maar nog zonder het bonusmateriaal dat wel beschikbaar is op de blu-ray, dvd en digital releases. Regisseur Chloé Zhao heeft aangegeven dat deze in maart ook toegevoegd zullen worden op Disney+. Dat is ook wanneer de Eternals aflevering van Marvel Studios: Assembled zal verschijnen.
  • Net als vorige week komt Disney+ ook nu weer met een drietal character posters van The Book of Boba Fett. Bekijk ze hier. Op een van de posters is acteur Danny Trejo te zien. Die bedankt Temuera Morrison en het team van de serie voor zijn aandeel in de serie.
  • Het originele YouTube kanaal van de Oscars heeft een featurette online gezet over Encanto. Hierin krijgen we een blik achter de schermen bij het maken van de liedjes en de score van de film. De New York Times pakte eerder uit met een uitgebreide analyse hoe We Don’t Talk About Bruno zo’n groot succesnummer kon worden.

Nieuws uit de parken

  • Voor een bezoek aan Disneyland Parijs is binnenkort een zogeheten pass vaccinal nodig. Dat heeft het Franse parlement besloten. Wie Disneyland Parijs of andere plekken zoals restaurants en bioscopen wil bezoeken, moet een bewijs van vaccinatie hebben. Een negatieve coronatest is dan niet meer voldoende.
  • Het is een tijdje geleden dat de Mark Twain, één van de twee radarboten die op de Rivers of the Far West rondvaart, in het openbaar gezien hebben. Door de renovatie van het andere schip, de Molly Brown, moest de Mark Twain even plaats maken. DLP Report maakte van de gelegenheid gebruik om wat plaatjes te schieten.
  • Vanaf volgende week zal Kevin, de grote vogel uit Pixar’s Up, weer rond gaan lopen in Disney’s Animal Kingdom. Ook de Viva Gaia Street Band is terug op Discovery Island in het park. Hiermee keert weer iets meer live entertainment terug in de parken van Walt Disney World.
  • Op 14 februari zal de Disneyland Monorail tijdelijk sluiten. Dit is vanwege werkzaamheden aan het Downtown Disney District waar een gebied gecreëerd wordt waar gasten even tot rust kunnen komen. De sluiting was in eerste instantie aangekondigd voor 24 januari maar is dus drie weken naar achteren geschoven.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.