Daily Disney Roundup: woensdag 13 mei 2020

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 13 mei 2020.

  • In ieder geval tot 6 september zullen er geen Broadway shows te zien zijn, en daarmee ook de Disney voorstellingen van Frozen, Aladdin en Lion King.
  • En dit zijn de locaties die vanaf 20 mei in Disney Springs geopend zijn.
  • Gisteren namen we D-Tales 194 op waarin we de heropening van Shanghai Disneyland bespraken, terugkeken op de presentatie van de kwartaalcijfers en uiteraard de kijktips voor deze week doornamen. Later vandaag komt de aflevering online. Donalteurs kunnen nu al luisteren!
  • De live registratie van Hamilton komt op 3 juli naar Disney+.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Eén reactie

  1. De registratie voor Marathon Weekend 2021 ging inderdaad verschrikkelijk snel. Als jaarpashouder kon ik vorige week al deelnemen in de pre-sale en die ging ook al snel. Ik had gepland voor de Goofy Challenge (halve marathon + full marathon), maar tijdens de pre-sale vorige week lukte dat al niet meer. Toen heb ik voor full marathon gekozen en gisteren tijdens de general sale gelukkig kunnen upgraden naar Goofy.

    Algemene consensus binnen de RunDisney fans online is dat er op dit ogenblik (veel) minder toegangsbewijzen zijn vrijgegeven in vergelijking met de voorbije jaren omwille van de COVID 19-situatie. De verwachting is dat er de komende maanden, afhankelijk van hoe COVID 19 zal evolueren, er allicht nog extra plaatsen zullen vrijkomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.