Marvel stelt premières uit.

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 19 oktober 2021.

Disney+

  • Eerst in de bioscoop en dan op Disney+, maar alles wat later: Disney heeft verschillende Marvel films en Indiana Jones 5 uitgesteld. Voor Indy moeten we (zoals wel een beetje verwacht) een jaar wachten: de nieuwe datum wordt 30 juni 2023. De titels van Marvel in 2022 en 2023 worden elk ongeveer twee maanden uitgesteld.
  • Op 12 november viert Disney+ de tweede verjaardag met Disney+ Day. Een dag vol met nieuwe toevoegingen en aankondigingen. Er is nu een nieuwe promo met beelden van onder andere seizoen 2 van The World According to Jeff Goldblum, de Pixar short Ciao Alberto en de Star Wars documentaire Under The Helmet: The Legacy of Boba Fett.

Nieuws uit de parken

  • Het “fysiek afstand houden” verdwijnt uit Disneyland Resort Paris (via Carmen). Voorlopig lijkt het er op dat zowel de Health Pass als de mondkapjesplicht nog wel even aanhouden…
  • De medailles voor het Princess Half Marathon weekend in Walt Disney World zijn ontworpen en aan de eerste indruk is te zien dat Cinderella, Tiana, Mulan en Moana op de medailles pronken (via Harmke).

Overig nieuws

  • Ben je enthousiast geworden door de eerste beelden van de Star Wars Galactic Starcruiser, maar vind je 3 dagen verblijf niet voldoende? Een volledig Star Wars-gethematiseerd huis staat nu te koop. Handig, want het is maar een paar minuten van Walt Disney World verwijderd : )
  • De verhuizing van onderdelen van de Walt Disney Company naar Florida zorgt, volgens bronnen van WDWNT, voor een historisch lage moraal bij de Imagineers. Ook wordt de combinatie van bezuinigingen op bestaande projecten en de ontslagrondes tijdens de pandemie als bron van onvrede genoemd.
  • Vannacht vond in Los Angeles de première plaats van Eternals. Marvel deed op YouTube verslag van de rode loper met interviews met cast en crew. De volledige livestream is hier terug te kijken.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.