Daily Disney Roundup: dinsdag 17 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 17 oktober 2017.

  • Hopelijk heb je nog geen plannen voor Valentijnsdag 2018, want op die dag verschijnt marvel’s Black Panther in de bioscopen. Gisteren werd de trailer vrijgegeven.

  • Met het uitstellen van de film Gigantic, zoals we vorige week berichtten, lijkt ook een einde te komen aan de speculaties over een Spanje paviljoen in Epcot, aldus Jim Hill in de meest recente Disney Dish Podcast, afl. 138. In diezelfde podcast hebben Len Testa en hij het over een op handen zijnde Stitch live action film, met echte acteurs en een CGI Stitch… wordt ongetwijfeld vervolgd.
  • ImagiNERDing heeft vorige week een interessante video online gebracht met bouwfoto’s van Walt Disney World. Sit back and enjoy!
  • Disney en D23 hebben onlangs twee nieuwe interessante boeken uitgebracht voor de Disney boekenplank! Eén over Disney Food (drie keer raden welke D-logger deze al op zijn verlanglijstje heeft staan) en één over de ‘Women of Walt Disney Animation’.
  • Ben je vanaf 5 januari in Tokyo Disney Sea? vergeet niet om een bezoek aan de Tower of Terror te brengen, want voor beperkte tijd kun je dan genieten van ‘Tower of Terror: Level 13 “Shadow of Shiriki”. Gedurende deze wat rustiger periode in het park kun je genieten van nog meer ijzingwekkende ‘drops’ en elke keer een ander ritverloop.
  • De Grand Avenue entree van Star Wars Galaxy’s Edge krijgt steeds meer vorm!

    UPDATE 14.45 uur

  • We werden er door verschillende luisteraars/volgers op gewezen: deze versie van het HelloDisneyland artikel dat vorige week plotseling verscheen, met ‘nieuws’ over de toekomstplannen van Disneyland Parijs, helder verwoord in het Nederlands.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.