Daily Disney Roundup: dinsdag 16 januari 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 16 januari 2018.

  • Disneyland Parijs is gisteren begonnen met de verkoop van de toegangsbewijzen voor de Fandaze Inaugural Party op 2 juni. Dat ging door een storing in het reserveringssysteem niet geheel zonder slag of stoot, maar wel werden er nieuwe details bekend gemaakt over het event. Zo zijn de beloofde nooit eerder samen geziene characters Oswald the Lucky Rabbit en zijn vriendin Ortensia. Die laatste maakt daarmee zelfs haar wereldwijde park-debuut. Het volledige persbericht in PDF kun je hier lezen: [googlepdf url=”https://www.d-log.nl/wp-content/uploads/2018/01/Disney-FanDaze-Inaugural-Party-PR-Jan-15-UK.pdf” download=”Download de PDF” ]
  • Disney heeft, zonder een releasedatum te noemen, een nieuwe hero shooter voor iOS en Android aangekondigd: Star Wars Rivals. Meer details vind je hier.
  • Nu Disney met de komst van de eigen streamingservice steeds meer en meer een techbedrijf wordt, zijn enkele topmensen van Facebook en Twitter uit de bestuursraad van het mediabedrijf gestapt om belangenconflicten te voorkomen.
  • Een 15-jarig meisje heeft afgelopen weekend een hartaanval gekregen in het Walt Disney Studios Park. Enkele attracties bleven een poos gesloten om bezoekers uit de buurt te houden.
  • En dan nog een vrolijk nieuwtje uit eigen huis: ons D-Log Radio had het de laatste tijd zwaar te verduren door allerlei technische problemen bij hostingpartij Radionomy, maar er lijkt verbetering in zicht! De bug waardoor de stream niet op iOS-devices beluisteren kon worden lijkt verholpen en daarnaast is ook de Radionomy-app weer terug in de AppStore en Google Playstore. Installeer de gratis app, zoek er in naar D-Log Radio en you’re ready to go!
  • Maar: vanavond om 21u niet luisteren, want dan gaan we weer live op deze site met de opnames van D-Tales podcast #093!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.