D-Tales #096 – De Grote Disneyland Paris Restaurant Special

“Ma chere Mademoiselle, it is with deepest pride
And greatest pleasure that we welcome you tonight
And now we invite you to relax, let us pull up a chair
As the dining room proudly presents
Your dinner!”

Ga er lekker voor zitten en geniet van de grote D-Tales Special over de restaurants van Disneyland Paris! We nemen je mee op een zoektocht naar de beste locaties om te eten: van een snelle hap bij een counter service restaurant, tot de meest chique tafelbediening locaties in het resort.

Voordat we dat doen staan we ook nog even stil bij de verschillende maaltijdopties die Disneyland Paris aanbiedt tijdens het boeken van je arrangement: van ontbijt-only in je Disney Hotel, tot volpension premium arrangementen die ingezet kunnen worden bij elk restaurant in het resort.

Mede dankzij jullie input via onze social media kanalen gaan we vervolgens de restaurants na. We hebben elk een persoonlijke top-3 samengesteld: eentje voor counter service en eentje voor table service. Hoe “ranken” wij de verschillende restaurants? Wat vonden jullie hiervan? En welke tips hebben we om je volgende trip nóg dat ene stukje leuker te maken?

Bon appétit!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.