D-Tales #040 – Big Thunder Mountain, WDW Upsells en Vaiana!

D-Tales bestaat al 40 afleveringen – dat is een klein feestje waard! Geheel in traditie zit deze aflevering weer bomvol met hak-op-de-tak onderwerpen. Zo hebben we een live verbinding met Orlando waar luisteraar, en website-dude, Erik op dit moment heerlijk aan het genieten is van al het moois dat het Walt Disney World Resort te bieden heeft. Hij heeft ook de nieuwe drone-show in Disney Springs bekeken en liep daar een oude bekende van Michiel tegen het lijf.

Uit Parijs kwam deze week ook aardig wat nieuws. Zo is er een mini-evenement geweest voor media en fansites op en rond Big Thunder Mountain. Daniel Delcourt heeft tijdens dit evenement ook aardig wat opmerkingen over lopende en komende projecten gemaakt; we lopen het complete lijstje gezamenlijk langs.

Uiteraard bespreken we Vaiana – waar Michiel en Jorn erg enthousiast over zijn – en kijken we vooruit naar Rogue One en de nieuwe Pixar: COCO. Veel plezier met Aflevering 40!

SHOWNOTES

Wegens een epic fail in de omvangrijke D-Tales archieven zijn de shownotes van aflevering 40 spoorloos verdwenen. Mocht je specifieke vragen /verzoeken hebben naar aanleiding van aflevering 40, laat het achter in de comments of stuur een mailtje. Excuus voor het ongemak πŸ™

 

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Leuke podcast heren! Ik was benieuwd naar jullie mening, waar komt het het 13de Disney park? Lijkt me een leuk onderwerp voor een volgende podcast. Keep going!

 2. Gefeliciteerd met de 40e jongens!
  Ondanks het heerlijke geek gehalte blijkt jullie gebabbel zelfs interessant te zijn voor voor non Disney vrienden. Ze zijn er nooit geweest maar tijdens het luisteren in de auto begon het toch te kriebelen. Dat heb ik nooit voor elkaar gekregen!
  Klets vooral door met die zelfde passie. πŸ™‚

 3. Fantastische episode weer Heren!!
  Ik zit al klaar voor morgen!
  Misschien kan er even worden meegenomen dat Dreams in Parijs OFFICIEEL (we hebben gebeld vandaag) doorgaat tijdens Season Of The Force! Dus we krijgen in januari, februari en maart 2 avondshows in ons geliefde park!!!