D-Tales #018: Star Wars, Parijs, geheimen van het Magic Kingdom, nieuwe boeken en grote plannen voor D-Tales!

Aflevering 18 van D-Tales is een volgepakte aflevering waarin we de nieuwste concept art van Star Wars Land voor Disneyland Anaheim bespreken. We zwijmelen weg bij de nieuwste onthulling in Parijs waar Mainstreet USA Station straalt als nooit tevoren. Is het wederom een prachtige opmaat naar de 25e verjaardag? We behandelen de vraag van een luisteraar over de Utilidors in het Magic Kingdom. Wat is er nu precies waar van het verborgen gangenstelsel in Florida? En in de categorie ‘haal je ogen eens van dat beeldscherm’: in de loop van dit jaar komt er weer een aantal interessante boeken uit. Wij nemen je mee door de must-reads van dit jaar.

Luisteraar Davey verraste ons met een audiobijdrage waarin hij zijn ervaringen met de nieuwste show in het Disney Studio’s Park – Mickey and the Magician – met ons deelt. En hoewel wij geen van drieën echt ervaring hebben met Pintrading, proberen wij toch de magie te ontdekken die achter deze enorme populaire bezigheid schuilgaat. Michiel blijkt zelfs een paar mooie exemplaren te bezitten! Tenslotte geven we je een sneak peak in de plannen die we met D-Log en D-Tales hebben!

###############

De directe link naar deze aflevering in iTunes

###############

SHOWNOTES

Concept Art voor Star Wars

(bron: wdwnt.com)

Check het verschil tussen de nieuwste versie (bovenste foto) en de versie die al eerder naar buiten kwam (onderste foto).

De bovenste foto is het concept voor Disneyland Anaheim, de onderste voor Orlando??

Star-Wars-Land_Full_28385 star-wars-land-concept-art-1-600x338-1

##############
Nieuwste Boekreleases
Maps of the Disney Parks

Link naar Amazon voor evt. pre order: https://www.amazon.de/Maps-Disney-Parks-Charting-California/dp/1484715470/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468322928&sr=8-1&keywords=maps+of+the+disney+parks

########
Nieuwe onride van Peter Pan’s Flight

(bron: DLP Welcome)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.