Skip to content →

Series: D-Tales

Met trots presenteren wij: D-Tales – een Nederlandstalige podcast over alles wat met Disney te maken heeft. Iedere week praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen uit de wereld van Disney.

D-Tales #105 – De Grote Marvel Special

Spider-Man? Iron Man? Black Widow? Batman…? Wie zijn toch al die superhelden die je in de trailers voor Marvel’s Avengers: Infinity War voorbij ziet komen? Ralf en Michiel snappen er ook niks meer van…de hoogste tijd dus voor een heus Marvel Cinematic Universe college door professor Jorn, hoogleraar in de Marvel-kunde.

Leave a Comment

D-Tales #104 – Parijs, Anaheim, Orlando en Tokyo: de updates

De stamtafel is terug en hoe! Nadat Michiel en Jorn het laatste filmnieuws met je behandelen schuift ook Ralf aan. Gezamelijk nemen de drie Musketiers – of moeten we het Muppets noemen? – in bijna twee uur het parknieuws van de laatse weken en dagen met je door.

Leave a Comment

D-Tales #103 – De 21 beste Disney animatieklassiekers volgens ons

Naar aanleiding van een recent artikel op Vance.nl, waarin de 21 beste Disney animatieklassiekers worden besproken, hebben wij nogal wat persoonlijke opmerkingen over de rangschikking van de lijst. Dat kunnen wij beter, dachten we. En waarom niet meteen in de setting van een redactievergadering? Dus hierbij de Top 21 Disney animatieklassiekers volgens D-Log!

Leave a Comment