D-Tales 183 – De WDW Resort Special

D-Tales
D-Tales 183 - De WDW Resort Special
/

Als je naar Walt Disney World gaat is de grote vraag ‘Verblijven we ‘on property’ of juist niet?’ We nemen je in deze special mee langs de resorts, hotels en activiteiten op het enorme complex van Walt Disney World en bespreken aan de hand van onze eigen ervaringen en de vele reacties die we van onze luisteraars kregen de ins en outs van het verblijven in de ‘Disney Bubble’. We doen dit samen Erwin Taets die je wellicht kent van ‘Ochtend in Pretparkland’.

Hartelijk dank aan alle luisteraars die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze special. We hebben alles van jullie gelezenen meegenomen in deze aflevering. We konden helaas niet elke recensie en ervaring oplezen, omdat het anders een aflevering van 5 uur was geworden ;).

Grote dank aan: Rick, Dennis, Veroniek, Yorick, John, Pim, Patrick, Tim, Erwin, Marianne, Jan Roman, Bob, Matthew, Jetsen, Dominique, Gauthier, Jochen, Nico, Sjoerd, Niels, Robbert en Joyce!

Eén reactie

  1. Ik heb deze met veel plezier teruggeluisterd. Wij hadden plannen om dit jaar te gaan, maar dat ging helaas niet. Financieel niet, maar ook door corona niet, Wel heb ik dankzij Ralf ook maar de unofficial guide aangeschaft en meteen maar de nieuwe voor 2021. Deze is nog niet verschenen, Ik moet een maandje wachten.
    Wij hebben volgende maand een tripje naar Village Nature gepland staan en uiteraard een dagje Disney, maar ja…. Ook die zal ik hoogstwaarschijnlijk moeten annuleren. Wij hebben besloten om deze kosten dan maar terug te vragen en dit te gaan gebruiken voor een reis naar WDW, maar dan pas in 2022, dan hebben we genoeg tijd om te sparen. Dan is ook onze dochter iets ouder. Ze geniet nu al van DLP, maar zal met 6 jaar extra kunnen genieten van WDW 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.