D-Tales #120 – Marvel in de Studios, Ralf in Orlando en Politieke Spelletjes in Anaheim

Het heeft even geduurd, maar we zijn er weer! Nog even in afgeslankte vorm, want Ralf is nog van zijn vakantie in Florida aan het genieten, maar Michiel en Jorn nemen je weer mee door de wondere wereld van Disney!
D-Tales
D-Tales
D-Tales #120 - Marvel in de Studios, Ralf in Orlando en Politieke Spelletjes in Anaheim
/

Het heeft even geduurd, maar we zijn er weer! Nog even in afgeslankte vorm, want Ralf is nog van zijn vakantie in Florida aan het genieten, maar Michiel en Jorn nemen je weer mee door de wondere wereld van Disney!

Het is tijdens de zomerperiode redelijk rustig geweest op nieuwsgebied, maar een aantal belangrijke nieuwsberichten lichten we toch even graag uit. Zo is er van alles te doen geweest om de Marvel stuntshow in de Walt Disney Studios; gaat de show weg? En waar is de megagrote drone gebleven? Met als absoluut onverwacht hoogtepunt: komt er (tijdelijk) een oude bekende terug in het CinéMagique Theater?

Het najaar wordt druk in Disneyland Paris. Er is elke maand wel iets te doen! Van Halloween en Kerst in oktober, november en december, tot een erg drukke september. Volgende maand kunnen we namelijk onder andere genieten van Le Rendez-vous Gourmand de Disneyland Paris, het Food and Wine Festival van Parijs, het runDisney weekend met onder andere de Halve Marathon en Disney Loves Jazz, bekende Disneytunes in een jazzy jasje gestoken.

In Anaheim staan we uitgebreid stil bij de laatste ontwikkelingen rond het nieuwe 4-sterren hotel wat daar op stapel stond. “Stond”, want het is voorlopig even in de ijskast gezet. Rare politiek spelletjes tussen Disney en de gemeente van Anaheim. We praten je helemaal bij!

Als laatste gaan we allemaal meegenieten met de avonturen van Ralf in Orlando. Hij heeft smaakvolle opnames gemaakt in het Magic Kingdom; tussen alle snacks door vertelt hij wat je absoluut niet mag missen…op culinair gebied. Altijd leuk om virtueel in Orlando te zijn! Krijg nu weer trek in funnel cake…!

Dopjes in, podcast aan en geniet! We’re back baby!

Eén reactie

  1. https://d23.com/disney-twenty-three-publication/

    Het d23 magazine is er nog steeds hoor. Een ivm versturen vanuit de USA nog steeds niet te betalen…
    Na 4 jaar member te zijn geweest heb ik 4 jaargangen ervan thuis staan, geweldig magazine hoor, maar werd me nu helaas toch echt te duur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.