Skip to content →

D-Tales #112 – Virtuele rondleiding door Epcot – World Showcase

D-Tales #112 – Virtuele rondleiding door Epcot – World Showcase
D-Tales

 
 
00:00 /
 
1X
 

In aflevering 112 nemen Jorn en Ralf je mee op een virtuele wandeling door EPCOT, en wel door het World Showcase gedeelte van het park. Beginnend bij het Canada paviljoen staan we stil bij de verschillende landen, de verborgen pareltjes en de onderdelen die nooit tot wasdom zijn gekomen.

Uiteraard blikken we ook vooruit naar de veranderingen in het Frankrijk paviljoen en de komst van het Disney Skyliner station bij de International Gateway.

D-Tales zou D-Tales niet zijn als we rustig de tijd nemen om het eten dat bij de verschillende landen te krijgen is, onder de loep te nemen.

Paspoort in de hand, here we go!

8 Comments

 1. Thomas Thomas

  Dit was echt erg leuk

 2. Bas vH Bas vH

  Ik wil jullie even wijzen op een mama-appelsapje voor de Disney fans: Het begin van This is America: ga-ga-ga-ga-ga dole dole whip

  • Ralf Ralf

   πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜±πŸ˜±

 3. Roland F Roland F

  Agent p’s World Showcase Adventure is werkelijk waar fantastisch in Epcot! Met kinderen door World Showcase kan lastig zijn door al het lopen, maar dankzij deze speurtocht krijgen de landen een ander perspectief. Een echte aanrader!

   • Roland Frijters Roland Frijters

    Dankje Ralf voor de link! Die ga ik zeker nog eens beluisteren dan. Agent P’s Adventure was echt een heerlijke speurtocht, een van de leukste momenten in WDW. De kinderen (maar vooral ik) gingen er helemaal in op! Geweldig was dat.

    Complimenten nog voor jullie leuke, gezellige, maar vooral interessante blog. Ik geniet enorm van jullie kennis over Disney, vooral de brede kijk op economie, technologie, amusement en creativiteit. Allemaal ontstaan vanuit de liefde voor die magie. Prachtig!

    Dankjewel Ralf, Jorn en Michiel! Goed bezig.

    • Ralf Ralf

     Graag gedaan en dat horen we graag. Let op: uiteraard willen we dat je m terugluisters, maar we stippen Agent P. maar heel even kort aan hoor. Maar goed, wel een leuk onderwerp om eens over door te bomen. Interactiviteit in de parken.

 4. Roland Roland

  Zeker een interessant onderwerp! De interactie is genieten en de beloning bij het vinden van de hints nog meer. Je ziet details die je anders nooit gezien zou hebben. Wat een ontdekkingen hebben we gedaan. We zijn sowieso fan van Phineas en Ferb en Perry, geweldige humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.