D-Tales #107 – Monorails, Skyliners en Restaurantreserveringen

D-Tales
D-Tales
D-Tales #107 - Monorails, Skyliners en Restaurantreserveringen
/

In deze stamtafelaflevering van D-Tales bespreken Michiel en Jorn weer het laatste nieuws uit de wereld van Disney. Met deze keer gigantische successen voor de Marvel-films Black Panther en Avengers: Infinity War. De eerste heeft ruim de grens van $1 miljard gepasseerd en de tweede stevent daar héél hard op af!

In het blokje corporate-nieuws de vraag of John Lasseter ooit nog terugkomt na zijn plotselinge sabbatical? En wat gaan Disney en Twitter precies samen doen?

In Parijs is men lekker bezig met de uitrol van Wi-Fi in de parken waarmee je vervolgens makkelijk je restaurant online kan reserveren; een nieuwtje voor Parijs!

Orlando kwam in het nieuws vanwege de – soort van officieuze – bevestiging van een nieuwe vloot monorails. En nee Michiel; vloot…niet float! Daarnaast zorgt de Skyliner waarschijnlijk voor kopzorgen in Epcot, helemaal nu men daar een aantal nieuwe attracties wil openen.

En in Anaheim is men lekker bezig met het ombouwen van Paradise Pier naar Pixar Pier: Mickey’s Fun Wheel gaat voortaan door het leven als Pixar Pal A Round…

Via onze inbox tenslotte nog de vraag: hoe kan ik nou het beste die enorme korting op een reis naar WDW boeken? We leggen het allemaal nog een keer haarfijn uit!

Sit back, relax and enjoy the ride!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Eén reactie

  1. Vergeet ook niet de boeken van de Disney food blog, zo geweldig! Ik heb enorm veel restaurants geboekt in 2017 met de dining plan aan de hand van die boeken! Echt geweldig!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.