D-Tales #098 – Virtuele rondleiding door het Magic Kingdom – deel 1

In dit eerste deel van een tweedelige special nemen we jullie virtueel mee naar het Magic Kingdom in Walt Disney World, Florida. 
D-Tales
D-Tales
D-Tales #098 - Virtuele rondleiding door het Magic Kingdom - deel 1
/

In dit eerste deel van een tweedelige special nemen we jullie virtueel mee naar het Magic Kingdom in Walt Disney World, Florida.

Aan de hand van park maps, luchtfoto’s en onze persoonlijke herinneringen lopen Ralf, Jorn en Michiel de attracties, winkeltjes en restaurants van dit enorm populaire Disneypark na. Zo populair zelfs, dat het zich ’s werelds best-bezochte themapark mag noemen!

Van het moment dat je de I-4 afdraait World Drive op, tot de beste plek om een Turkey Leg te scoren – het komt allemaal voorbij! In dit eerste deel behandelen we de aankomst, Ticket & Transportation Center, de Monorail vs Ferry, Main Street U.S.A., Adventureland en Frontierland. In een volgende special behandelen we de overige themagebieden.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

2 reacties

  1. Het water en de bruggen voor het kasteel waren in vroege jaren onderdeel van een boottocht. Het oude opstapstation heeft nog lang gediend (of dient nog) als terras.

  2. Wat was ie leuk! ging weer 8 jaar terug in de tijd. maar wat hebben we toen de tijd veel gemist. De volgende reis ziet er vast heel anders uit. Sparen gaat alleen niet zo snel. haha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.