D-Tales #095 – Audio-Animatronics, Talking Mickeys en meer

Een ouderwetse stamtafel-aflevering met Michiel en Jorn. Ralf moet deze week even overslaan, daarom helaas geen #verticaalgaan, maar wel genoeg ander nieuws!
D-Tales
D-Tales
D-Tales #095 - Audio-Animatronics, Talking Mickeys en meer
/

Een ouderwetse stamtafel-aflevering met Michiel en Jorn. Ralf moet deze week even overslaan, daarom helaas geen #verticaalgaan, maar wel genoeg ander nieuws!

Vooral uit Parijs. FASTPASS werd wederom getest bij Crush’s Coaster, met weinig succes, Electroland keert dit voorjaar terug en Café Mickey krijgt binnenkort weer characters. Ooit de droom gehad om zelf aan de slag te gaan in Parijs? Dan is nu misschien jouw kans: Disneyland Paris komt naar Amsterdam voor de recrutering van nieuwe Cast Members.

Bij de Amerikaanse parken staan we vooral stil bij het nieuws dat de Talking Mickey in Walt Disney World mogelijk gaat verdwijnen; welke potentiële nieuwe naam er verzonnen is voor Disney Hollywood Studios en welke nieuwe toevoeging bezoekers van Guardians of the Galaxy – Mission:BREAKOUT in de wachtrij kunnen vinden. Ook kunnen we de Audio-Animatronic FAIL van dit weekend niet onbesproken aan ons voorbij laten gaan.

Dit alles en veel meer in aflevering 95 van dé Nederlandstalige Disney Podcast.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.