D-Tales #088 – Coco

Het is eindelijk zover: Disney•Pixar’s Coco gaat in première! Een familiefilm van regisseur Lee Unkrich (Toy Story 3) over de Mexicaanse cultuur, de aanstekelijke muziek en nationale feestdag Día de Muertos. Michiel, Ralf en Jorn zijn door Disney Nederland uitgenodigd om de première te vieren: een avond vol lekker Mexicaans eten, een heuse Mariachi band, veel gezelligheid en een tranentrekker van een film.
D-Tales
D-Tales #088 - Coco
/

Het is eindelijk zover: Disney•Pixar’s Coco gaat in première! Een familiefilm van regisseur Lee Unkrich (Toy Story 3) over de Mexicaanse cultuur, de aanstekelijke muziek en nationale feestdag Día de Muertos.

Michiel, Ralf en Jorn zijn door Disney Nederland uitgenodigd om de première te vieren: een avond vol lekker Mexicaans eten, een heuse Mariachi band, veel gezelligheid en een tranentrekker van een film. Maar voordat we – geheel spoilervrij – Coco gaan bespreken, duiken we uiteraard nog even in het nieuws van de afgelopen week en komt Michiel met het lumineuze idee onze top-3 Pixarfilms te bespreken. Daar moeten we uiteraard even over nadenken!

We sluiten de avond af met een nabespreking van Coco – vers van de pers. We stappen nog geen minuut ervoor snikkend uit de zaal en delen onze eerste indrukken. Met belangrijke conclusie: heeft het zien van Coco onze persoonlijke Pixar Top-3 veranderd?

Disney•Pixar’s Coco draait vanaf woensdag 29 november 2017 in de bioscoop.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Eén reactie

  1. Ik wil jullie heel graag helpen met luister uren voor Dlog radio, maar kan dat ook met 3 of 4 verschillende apparaten op 1 IP adres? Ik kan bijvoorbeeld de PC van mn man aanzetten, en zijn laptop, maar ook mijn eigen laptop en mn telefoon. Zou dat mee tellen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.