D-Tales #084 – Michiel was in Disneyland Anaheim en wat hij daar meemaakte…

Michiel en Jorn vliegen, met een lichte Jetlag, door het nieuws van afgelopen week en staan uiteraard uitgebreid stil bij Michiel's trip naar Anaheim.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #084 - Michiel was in Disneyland Anaheim en wat hij daar meemaakte...
/

….valt met geen pen te beschrijven. En daarom, nemen Jorn en Michiel uitgebreid de tijd om er lekker over te praten in aflevering 84 van D-Tales. En zeg nou zelf, wie is er niet toe aan een beetje warmte en plezier vanuit het zonnige California?

Naast Michiel’s tripreport nemen we uiteraard het nieuws van de afgelopen week door. Zo gaat het in Parijs komend jaar lekker wat seizoenen betreft. Na ‘Season of the Force’ start eind maart een gloednieuw seizoen: ‘Princess and Pirates Party’ gevolgd door de grote aankondiging van afgelopen week: Marvel komt naar Parijs. Met Marvel’s Summer of Super Heroes wordt het Walt Disney Studios Park omgedoopt tot het walhalla voor superheldenfans.

Ook nemen we de tijd om de vele reacties van luisteraars met je door te nemen en geven we 4 kaarten weg voor Disney on Ice!

Veel plezier met aflevering 84 van D-Tales!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.