D-Tales #081: De Drie Caballeros zijn weer compleet!

D-Tales
D-Tales #081: De Drie Caballeros zijn weer compleet!
/

We zijn weer compleet! Jorn is terug uit Anaheim en barst van de verhalen over het originele Disney Resort. Hoe vond hij Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout!, hoeveel Dole Whips heeft hij op en hoe was Disneyland tijdens het Halloween-seizoen?

Maar er was verder ook heel veel Disney-nieuws afgelopen week. De nieuwe trailers voor Star Wars – The Last Jedi en Coco zijn uitgekomen – wat vonden wij er van? Kan Ralf weer verticaal gaan met updates over Star Wars – Galaxy’s Edge, Toy Story Land en de Disney Skyliner? En wat gaat er binnenkort allemaal veranderen in ‘ons’ resort in Parijs: Joe Rohde is gesignaleerd, Bob Iger is onlangs gesignaleerd met belangrijke Imagineering delegatie en wat deed die rode ballon precies in Frontierland?

Dat en meer in deze aflevering van D-Tales!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Eén reactie

  1. Ha mannen van D-log/D-tales, ik ben redelijk recent bij jullie terecht gekomen. Ik vind Disney net als jullie magisch mooi. Al ben ik waarschijnlijk voor jullie begrippen matig fan haha. Om in jullie community in te burgeren ben ik maar eens begonnen met het terug luisteren van alle potcast afleveringen, ik ben nu bij 22. Ik vind het één en al genieten. Wat ik tof zou vinden is als jullie eens aandacht zouden willen besteden aan Disney en zijn rolstoelbezoekers. Zelf val ik onder deze doelgroep en vind dat Disneyland Parijs het best goed geregeld heeft. Toch zijn er actracties waar ik niet in kan en ik zou het interessant vinden te weten waarom. Ook zou ik het leuk vinden te weten hoe dat in de Amerikaanse parken geregeld is omdat die echt heel hoog op m’n verlanglijstje staan. Ik ga weer verder genieten zodat ik gauw helemaal up to date ben.
    Disneygroetjes Bianca

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.