Skip to content →

D-Tales #040 – Big Thunder Mountain, WDW Upsells en Vaiana!

D-Tales #040 – Big Thunder Mountain, WDW Upsells en Vaiana!
D-Tales

 
 
00:00 / 01:50:47
 
1X
 

D-Tales bestaat al 40 afleveringen – dat is een klein feestje waard! Geheel in traditie zit deze aflevering weer bomvol met hak-op-de-tak onderwerpen. Zo hebben we een live verbinding met Orlando waar luisteraar, en website-dude, Erik op dit moment heerlijk aan het genieten is van al het moois dat het Walt Disney World Resort te bieden heeft. Hij heeft ook de nieuwe drone-show in Disney Springs bekeken en liep daar een oude bekende van Michiel tegen het lijf.

Uit Parijs kwam deze week ook aardig wat nieuws. Zo is er een mini-evenement geweest voor media en fansites op en rond Big Thunder Mountain. Daniel Delcourt heeft tijdens dit evenement ook aardig wat opmerkingen over lopende en komende projecten gemaakt; we lopen het complete lijstje gezamenlijk langs.

Uiteraard bespreken we Vaiana – waar Michiel en Jorn erg enthousiast over zijn – en kijken we vooruit naar Rogue One en de nieuwe Pixar: COCO. Veel plezier met Aflevering 40!

SHOWNOTES

Wegens een epic fail in de omvangrijke D-Tales archieven zijn de shownotes van aflevering 40 spoorloos verdwenen. Mocht je specifieke vragen /verzoeken hebben naar aanleiding van aflevering 40, laat het achter in de comments of stuur een mailtje. Excuus voor het ongemak 🙁

 

9 Comments

 1. Mathijs Mathijs

  Leuke podcast heren! Ik was benieuwd naar jullie mening, waar komt het het 13de Disney park? Lijkt me een leuk onderwerp voor een volgende podcast. Keep going!

  • Ralf Ralf

   Oh… dat is een goede om over na te denken… en dank voor het compliment!

  • Tom van Wijk Tom van Wijk

   Leuk idee! Zelf denk dat dit park of in Orlando of China gebouwd wordt.

 2. Rita Rita

  Hola! Bedankt weer voor mijn wekelijkse portie Vitamine Disney! ? kan er weer een week tegen aan.

  Groetjes Rita

 3. Dennis Dennis

  Gefeliciteerd met de 40e jongens!
  Ondanks het heerlijke geek gehalte blijkt jullie gebabbel zelfs interessant te zijn voor voor non Disney vrienden. Ze zijn er nooit geweest maar tijdens het luisteren in de auto begon het toch te kriebelen. Dat heb ik nooit voor elkaar gekregen!
  Klets vooral door met die zelfde passie. 🙂

  • Ralf Ralf

   Dank je wel Dennis en leuk om te horen!

 4. Yumi Yumi

  Fantastische episode weer Heren!!
  Ik zit al klaar voor morgen!
  Misschien kan er even worden meegenomen dat Dreams in Parijs OFFICIEEL (we hebben gebeld vandaag) doorgaat tijdens Season Of The Force! Dus we krijgen in januari, februari en maart 2 avondshows in ons geliefde park!!!

  • Ralf Ralf

   Dank je wel voor de info!

   NB: D-Tales 41 verschijnt donderdag, zodat we de premiere van Rogue One kunnen meenemen. Morgenavond (woensdag) nemen we deze op.

   • Yumi Yumi

    Oh wat goed! Ben heel benieuwd naar jullie ervaring!!
    Overigens volg ik jullie ook op Twitter (ik ben @DLRPNewsNL)
    Alvast heel veel plezier met de premiere morgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.