D-Tales #028 – Hyperspace Mountain voor Parijs? Big Thunder Mountain opent op 17 december en meer Marvel geruchten vanuit EPCOT

In Aflevering 28 van D-Tales bespreken hebben we lekker veel nieuws vanuit Parijs, lijkt het er meer en meer op dat Marvel toch echt zijn intrede gaat doen in EPCOT en bereiden we ons met Michiel als D-tales afgevaardigde voor op de Halve Marathon van aankomend weekend.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #028 - Hyperspace Mountain voor Parijs? Big Thunder Mountain opent op 17 december en meer Marvel geruchten vanuit EPCOT
/

In Aflevering 28 van D-Tales bespreken we lekker veel nieuws en geruchten rondom Disneyland Parijs. Het lijkt erop dat Hyperspace Mountain naar Europa komt! Wat kunnen we verwachten en wat vinden we daar eigenlijk van? De lange periode van onderhoud en upgrade van Big Thunder Mountain heeft een einddatum gekregen. Vanaf 17 december a.s. kun je aan boord stappen voor een enerzijds vertrouwde, maar anderzijds volledig vernieuwde rit vol special effects! In het Studios park zijn de voorbereidingen begonnen voor Seasons of the Force en worden de zichtlijnen vrijgemaakt voor de avondshow.

We kunnen natuurlijk niet om de Disneyland Paris Half Marathon heen. Michiel z’n voorbereiding zit erop: wat verwacht hij van zijn race nu het parcours bekend is en alle details over het evenement aan de deelnemers bekend zijn gemaakt.

Dan maken we ook nog de oversteek naar Florida, want de geruchten rondom de Guardians of the Galaxy attractie voor Epcot nemen steeds grotere vormen aan nu een sluitingsdatum voor Universe of Energy aangekondig zou zijn. Op deze locatie zou de nieuwe attractie moeten verschijnen. En bracht de open dag bij Vekoma – de beoogd leverancier van deze attractie – nog nieuwe inzichten?

Tenslotte doen we uiteraard een rondje luisteraars- en lezervragen! Veel luisterplezier met D-Tales aflevering 28.

==============

SHOWNOTES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.