Met de aangekondigde mega investeringen breekt er een niewue tijd aan voor Disneyland Resort Paris. Zie hier in beeld, de veranderingen in het Walt Disney Studios park, dat Marc snel voor ons in elkaar zette. Laat ons in de commentaarsectie weten wat je van al deze uitbreidingen vindt! vanavond om 21,.00 uur gaan we live met D-Tales om dit grote nieuws live te bespreken!

9 reacties op “BREAKING: Walt Disney Studios: De veranderingen in beeld!

  1. Wauw! Nieuws van het jaar gewoon! Dat is idd “even doorpakken”! Kan al niet wachten om jullie enthousiasme te horen vanavond!

    Mss een cadeautje voor jullie 100e uitzending heren? 😉

    1. Volgens Looopings verdwijnt die dan ook samen met de Studio Tram Tour en de Moteurs Action! stunt show! Maar als we goed kijken zien we op die plek wél een vervangend attractiegebouw staan! 😀

  2. Yes nu hoop ik wel dat we UNIEKE rides krijgen dit is goed hoor maar unieke rides zijn belangrijker ook om amerikanen hier te krijgen

    1. Naja sowieso al het Frozen gedeelte, galaxy’s edge en marvel land komen in amerika ook maar echt een Frozen gedeelte is nergens anders in de wereld te vinden op dit moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.