Op vrijdag 12 april (de 27e verjaardag van Disneyland Paris) heeft InsidEars, de online social fanclub van het resort, op een feestelijke avond heel wat nieuwigheden bekend gemaakt. Dit zijn de belangrijkste headlines.

Phantom Manor heropent op 3 mei na anderhalf jaar renovatie; tevens verschijnt er een boek en documentaire over de attractie.

De Studio Tram Tour ondergaat een gedaanteverwisseling: de ingang wordt verplaatst en het wordt een attractie gethematiseerd naar Cars. Heropening: zomer 2020.

Verhaallijn voor het Marvel-gebied in WDS: Howard Stark, de vader van Tony, opende in de jaren ’50 een basis in Parijs die nu door zijn zoon voor het publiek worden geopend.

Er komen nieuwe turnstiles voor de parken, die snellere doorvoer moeten bieden. De test hiermee begint in juni bij WDS.

Opknapbeurten: al het asfalt en de led-verlichting van Autopia wordt vervangen, de Mark Twain wordt in 2 jaar volledig opnieuw gebouwd en de Cars-ride krijgt opgeknapte wagentjes, nieuwe draaischijven en een nieuwe backdrop.

De grote Emporium winkel sluit komende zomer voor een fikse verbouwing. Na de verbouwing zijn de traditionele kassa’s verdwenen: alle castmembers kunnen dan digitaal, Apple Store-stijl, je producten afrekenen. De huidige kapperszaak verdwijnt en wordt bij Emporiumn betrokken, er komt een nieuwe barbier onder de naam Liberty Barber Shop in de Arcade.

Halloween komt naar WDS: Tower of Terror krijgt in oktober random drops!

De plannen voor Disney Village zijn voor 95% af: het moet een aantrekkelijk aanbod aan Disney en non-disney merken bieden voor hotelgasten.

Volgende maand komt er een nieuwe app voor Disneyland Paris. Over drie jaar moet alles digitaal zijn in de parken: je tickets, Fastpasses, hotelsleutels, betalingen…

Een blik op het nieuwe Lion King / Jungle Book seizoen van komende zomer:

Tijdens dit seizoen op Central Plaza: de interactieve show Jungle Jive met ondermeer deze grote floats:

Ook de Disney-figuren zijn er deze zomer op gekleed:

The Art of Animation wordt vervangen door een Frozen attractie, opening later dit jaar

1 reactie op “InsidEars: de nieuwtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.