Trailertime! Ms. Marvel komt naar de MCU

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 16 maart 2022.

Nieuws uit de parken

 • Het Walt Disney Studios Park bestaat vandaag exact 20 jaar! Van harte gefeliciteerd, op naar vele uitbreidingen! 🙂
 • In Parijs vonden vorige week speciale Cast Member Parties plaats. DLP Report heeft een korte terugblik op haar Twitter-account geplaatst.
 • Disneyland in Anaheim moet het binnenkort even zonder Pirates of the Caribbean and the Blue Bayou Restaurant doen. Zowel de attractie als het restaurant worden onder handen genomen voor een lange onderhoudsbeurt.
 • In Walt Disney World is een nieuwe uitbreiding van Disney’s Polynesian Village Resort aangekondigd. Het gaat om een nieuwe vleugel, speciaal voor de Disney Vacation Club.
 • De laatste COVID-19-restricties worden verder afgeschaald in Walt Disney World. Vanaf nu zijn maskers niet langer verplicht in de Disney Skyliner voor gevaccineerde gasten.
 • De bouw van Journey of Water in EPCOT is een nieuwe fase ingegaan nu de Imagineers zich klaarmaken om show elements te installeren.
 • Victoria & Albert’s, één van de meest luxe en meest gewilde restaurants in Walt Disney World, zal later dit jaar opnieuw open gaan. Het restaurant is sinds de sluiting van de parken in 2020 dicht geweest.

Bioscoop en Disney+

 • De eerste trailer van Ms. Marvel is hier. Marvel introduceert hiermee Kamala Khan, de eerste islamitische superheld in de MCU gespeeld door Iman Vellani. Tegelijk met de trailer verscheen ook de poster. De serie is vanaf 8 juni te zien. Op diezelfde dag verschijnt ook de derde aflevering van Obi-Wan Kenobi. Dit zal de eerste keer zijn dat live action series van Marvel en Star Wars tegelijk verschijnen op Disney+.
 • Pixar’s Turning Red heeft het goed gedaan op Disney+. Volgens Samba TV hebben in het eerste weekend 2,5 miljoen huishoudens in de Verenigde Staten de film gekeken.
 • De serie Atlanta keert op 24 maart terug op FX en Hulu. Het derde seizoen speelt zich voor het grootste deel af in Europa, waaronder ook in Amsterdam. Een internationale releasedatum voor Disney+ is nog niet bekend.

Disney Cruise Line

 • We krijgen een kijkje achter de schermen bij het ontwerp van de Disney Wish, en dan in het bijzonder bij het entertainment-aanbod.

Overig nieuws

 • LGBTQIA+ werknemers van Disney hebben walkouts gepland als reactie op hoe het bedrijf om gegaan is met de ‘Don’t say gay’ wet in Florida. In een open brief via Twitter en de website whereischapek.com geven ze meer uitleg over de actie.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.