Trailertime! Hocus Pocus 2 op Disney+

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 29 juni 2022.

Nieuws uit de parken

 • Volgens bronnen zou Disney erover nadenken om het reserveringssysteem in Walt Disney World uit te breiden voor het park hoppen. Nu kan een gast om 14:00 park hoppen zonder reservering zolang de gast wel een reservering heeft voor het eerste park. In de nieuwe plannen zou ook een reservering voor het tweede park nodig zijn.
 • Bibbidi Bobbidi Boutique zal op 25 augustus weer openen. Hier kunnen gasten tussen de 3 en 12 jaar zich laten omtoveren tot hun favoriete Disney karakters. Het gaat om de locaties in het Magic Kingdom in Florida en het Disneyland Park in Anaheim.
 • Op 17 juli zal Star Wars Launch Bay heropenen in Disney’s Hollywood Studios. Wie Darth Vader of Chewbacca wil ontmoeten zonder te wachten, kan dat doen via een Lightning Lane na het aanschaffen van Disney Genie+.
 • Vanaf 14 juli is het weer tijd voor het International Food & Wine Festival in EPCOT. Het Disney Parks Blog heeft een overzicht van de lekkernijen die dan verkrijgbaar zijn.
 • Disneyland in Anaheim is op zoek naar acteurs die de rol van Wong kunnen spelen. Het personage uit de Doctor Strange films zal waarschijnlijk binnenkort dus zijn opwachting gaan maken in Avengers Campus.

Bioscoop en Disney+

 • Gisteren verscheen de eerste teaser trailer van Hocus Pocus 2. In dit vervolg op de originele film uit 1993 keren Bette Midler, Kathy Najimy en Sarah Jessica Parker terug als de Sanderson zussen. De film is vanaf 30 september te zien op Disney+.
 • Percy Jackson and The Olympians is de eerste productie die gebruik maakt van de nieuwe LED Volume stage in Vancouver. De techniek die StageCraft genoemd wordt, is ontwikkeld door ILM (onderdeel van Lucasfilm) en werd voor het eerst gebruikt bij The Mandalorian.
 • Binnenkort komt de nieuwe National Geographic-serie America the Beautiful op Disney+. Laughing Place had een exclusief interview met de makers van de serie.

Overig nieuws

 • Bob Chapek blijft. Zijn contract als CEO van The Walt Disney Company is met drie jaar verlengd. Disney’s board of directors maakte het nieuws gisteren bekend en voegde er aan toe dat de beslissing unaniem was.
 • Ondertussen werkt Bob Iger, de vorige CEO, aan een tweede non-fictie boek nadat hij in 2019 al The Ride of a Lifetime uitbracht. Het nieuwe boek zal gaan over leiderschap ten tijde van een crisis, zoals de coronapandemie.
 • Marvel comic makers Steve Foxe en Kris Anka hebben de ontwerpen voor de eerste homoseksuele Spider-Man online gedeeld. Deze Spider-Man gaat Web-Weaver heten en zal debuteren in Edge of the Spider-Verse #5 in september.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.