Trailertime! Avatar: The Way of Water

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 10 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • In Avengers Campus in Parijs gaat het werk door. Bij de Spider-Man attractie is meer theming toegevoegd aan de wachtrij. Bij PYM Labs is een gigantische PYM Particles Disc geplaatst.
  • De Celestial Eson verscheen al eerder kort in de eerste Guardians of the Galaxy film maar kreeg voor Cosmic Rewind een look update. Hiervoor hebben de Imagineers overlegd met het designteam van Eternals waarin Celestials ook een belangrijke rol spelen.
  • Op 28 mei zal Tale of the Lion King weer worden opgevoerd in Disneyland in Anaheim. De show was eerst te zien in Disney California Adventure, maar zal nu in het Fantasyland Theatre plaatsvinden.

Bioscoop en Disney+

  • In sommige bioscopen was de eerste teaser trailer van Avatar: The Way of Water al te zien voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Maar nu is deze ook online beschikbaar. Ook verscheen de eerste poster. Het langverwachte vervolg op de eerste Avatar film uit 2009 verschijnt in december in de bioscoop.
  • Gisteren zijn de opnames gestart van de Star Wars serie Ahsoka. Dit nieuws werd medegedeeld doormiddel van een foto vanaf de set. Op de foto zie je ook de herkenbare cowboyhoed van Dave Filoni die het personage samen met George Lucas bedacht voor The Clone Wars.

Overig nieuws

  • Alle controverses van de afgelopen maanden hebben The Walt Disney Company geen goed gedaan. De stock prijs van Disney is inmiddels gedaald naar het niveau van mei 2020.
  • Heb je altijd al een originele Skyway Gondola of een ride vehicle van Mr. Toad’s Wild Ride in de woonkamer willen hebben staan? Deze en nog veel meer originele props en rekwisieten uit Disneyland gaan binnenkort onder de hamer. De man die jarenlang de stem van veel iconische aankondigingen in het park in Anaheim was neemt namelijk afscheid van een deel van zijn collectie. Neem wel een portemonnee mee.. 😉

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.