She-Hulk releasedatum per ongeluk bekend?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 16 mei 2022.

Nieuws uit de parken

 • Na Disneyland Parijs zal ook Tokyo Disney Resort de betaalde Premier Access optie gaan invoeren. Vooralsnog gaat het om twee attracties, namelijk Enchanted Tale of Beauty and the Beast en Soaring: Fantastic Flight.
 • Er is nieuwe concept art naar buiten gebracht van Avengers Campus in Parijs. Het gaat om het Training Center waar gasten de Marvel superhelden kunnen ontmoeten. In de concept art zijn Spider-Man en Iron Man te zien.
 • Aan de voorkant van het nieuw te openen parkdeel zien we nu een gloednieuw bord staan, met bovenop overigens de Franse QG Avengers, wat voor “Avengers HQ” of “hoofdkwartier Avengers” staat (via Kevin).
 • Disney heeft aanpassingen doorgevoerd in de wachtrij van Flight of Passage in Disney’s Animal Kingdom nadat daar eerder een gast licht gewond raakte. De wachtrijhekken zijn nu bedekt met zeildoeken.
 • Van plan om binnenkort weer eens richting Orlando te trekken? Walt Disney World UK heeft weer een actie voor 14 dagen voor de prijs van 7 dagen. Dit jaar zit er geen free dining plan bij, maar credits voor food & merch ter waarde van 1200 dollar (via Edwin)
 • Een federale rechter heeft besloten dat een rechtszaak tegen Disney door kan gaan. De aanklagers beweren dat Magic Key Passholders misleid zijn door Disney omdat er geadverteerd wordt met “no blockout dates”. Maar een reservering is wel nodig.
 • Wil je ook lekker een ochtendje door het Disneyland Park in Anaheim lopen? Gisteren werd er een drukke zondag live gestreamd (via Martijn).

Bioscoop en Disney+

 • Het lijkt erop dat de releasedatum van She-Hulk per ongeluk al bekend is gemaakt. Op de Engelse Disney+ site stond een overzicht van de Marvel series die nog gaan verschijnen op Disney+. Daarbij stond de datum 17 augustus vermeld voor She-Hulk. Inmiddels is de pagina aangepast.
 • Voor de fans van de Marvel animatieserie M.O.D.O.K. is er minder leuk nieuws. De serie is na één seizoen alweer gecanceld. Patton Oswalt, die de stem insprak van M.O.D.O.K., heeft via Twitter gereageerd op het nieuws:
 • Andere series keren wel terug voor een nieuw seizoen. Het gaat om veel ABC series waarvan bijvoorbeeld Big Sky en The Wonder Years bij ons in Nederland exclusief te zien zijn op Disney+. Ook de Fox serie 9-1-1: Lone Star lijkt een nieuw seizoen te krijgen. Die serie in een spin-off van 9-1-1 waarvan de toekomst nog wel onzeker lijkt.
 • Na twee weken in de bioscoop heeft Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu zo’n 688,1 miljoen dollar opgebracht. De verwachting is dat de totale opbrengst uiteindelijk rond de 925-950 miljoen dollar zal zijn. Onder het miljard dus, maar er is dan ook geen release geweest in Rusland en China.
 • Op Apple TV+ kun je nu gratis een bijzondere documentaire huren waarbij JB Smoove en Martin Starr je meenemen door de Spider-Man filmgeschiedenis, onderweg naar No Way Home.
 • Jerry Bruckheimer, producent van de Pirates of the Caribbean franchise, heeft in een interview verteld dat men momenteel aan twee screenplays werkt, waaronder een met Margot Robbie in de hoofdrol. Een terugkeer van Johnny Depp sluit hij niet uit, maar lijkt momenteel onwaarschijnlijk.
 • Aanstaande vrijdag kun je op Disney+ kijken naar Chip ‘n’ Dale: Rescure Rangers. Disney heeft een nieuw fragment online gezet.

Disney Cruise Line

 • De Disney Wish maakt zich nog steeds klaar voor haar maiden voyage. In een korte video van Eemshavenonline is “We don’t talk about Bruno” uit Encanto te horen via de scheepshoorn van het schip.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.