Star Wars Jedi: Survivor releasedatum uitgelekt

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 6 december 2022.

Nieuws uit de parken

 • Vanaf 9 januari 2023 zal Indiana Jones Adventure in Disneyland voor een langere periode dichtgaan. We weten niet precies wanneer de attractie weer opengaat, alleen dat het ergens in het tijdvak Spring 2023 is.
 • De avondshow Wondrous Journeys is vanaf 27 januari te zien in Disneyland. Volgens een gerucht zou een flyover van Baymax uit Big Hero 6 onderdeel zijn van de show. Het figuur werd door iemand gespot tijdens een ritje in Big Thunder Mountain Railroad.
 • Een ander gerucht is dat Paint the Night Electrical Parade volgend jaar zal terugkeren. De parade debuteerde in 2015 voor de zestigste verjaardag van Disneyland.
 • De grote paddenstoel bij de ingang van het Rainforest Café in Disney Village is ommuurt met bouwhekken, waarschijnlijk voor het weghalen van de prop.
 • The Walt Disney Company en Disney Parks worden aangeklaagd. Het gaat om de Genie+ service. Dit zou inbreuk maken op een patent uit 2007 dat in het bezit is van Agile Journeys LLC.
 • Kerst wordt uiteraard uitgebreid gevierd in de parken, maar er wordt ook specifiek aandacht besteed aan de Season’s Streamings campagne van Disney+. In het aanbod krijgen The Santa Clauses en The Guardians of the Galaxy Holiday Special veel aandacht.

Bioscoop en Disney+

 • Het had weinig gescheeld of sneeuwpop Olaf was geen onderdeel van de Frozen franchise. Dat heeft Jennifer Lee (Chief Creative Officer bij Walt Disney Animation Studios) gezegd. Een van haar eerste aantekeningen was “kill the snowman”.
 • Marvel heeft twee acteurs toegevoegd aan de cast van Daredevil: Born Again. Margarita Levieva en Sandrine Holt hebben belangrijke rollen te pakken in de serie.
 • Avatar: The Way of Water komt eraan en dat betekent ook een soundtrack. De zanger The Weeknd laat weten dat hij erbij betrokken is. Op 16 december wordt meer bekend.

Overig nieuws

 • De releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor is uitgelekt via game platform Steam. Volgens hen is het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order vanaf 16 maart 2023 te koop. Uit de info op Steam blijkt ook dat er extra content is voor pre-orders en de Deluxe Edition. Tijdens The Game Awards op donderdag zullen gameplay beelden vrijgegeven worden.
 • Rebeca Cline, directeur van Walt Disney Archives, heeft aangekondigd dat het Palm Springs Air Museum het interieur van Walts vliegtuig zal herstellen en recreëren. Dit zal ongeveer twee jaar in beslag nemen.
 • Nog een verandering aan de top van The Walt Disney Company. Senior vice president of communications Heather Hust Rivera vertrekt na 17 jaar.
 • Gisteren was het de verjaardag van Walt Disney. CEO Bob Iger deelde een mooi bericht op sociale media.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.