No Way Home met verlengde versie terug in de bioscoop

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 13 juni 2022.

Nieuws uit de parken

 • In onderstaande video komen een aantal LGBTQ+ Cast Members aan het woord. Ze vertellen wat Pride voor hen betekent en hoe het is om als LGBTQ+’er te werken in Disneyland Parijs.
 • De ballon van PanoraMagique in Disney Village is leeg. In de komende dagen komt er een nieuwe ballon zodat gasten weer kunnen genieten van een mooi uitzicht over het resort.
 • Eerder zagen we al algemene merchandise worden aangekondigd voor Avengers Campus, maar nu is er ook speciale merch onthuld die gekoppeld is aan Flight Force.
 • Vanwege het enorme succes van Obi-Wan Kenobi op Disney+, keert Darth Vader tijdelijk terug in Tomorrowland in Disneyland. Sinds de toevoeging van Galaxy’s Edge was de Dark Lord of the Sith niet meer gespot in het park.
 • Chris Evans, stem van Buzz in de nieuwe Pixar film Lightyear maar vooral nog steeds bekend als Steve Rogers/Captain America, heeft een bezoek gebracht aan Disney California Adventure.
 • In Parijs kennen we het gebruik van drones in een avondshow al van de viering van de dertigste verjaardag. The Orange County Register beweert dat Disneyland Anaheim aan het bekijken is hoe ze ook iets vergelijkbaars kunnen realiseren.
 • Onze favoriete Twitterheli bioreconstruct vloog afgelopen weekend weer over Orlando. Hij gaf een update van de voortgang bij Journey of Water in EPCOT, de werkzaamheden aan één van de glijbanen van Blizzard Beach en de status van Fantasmic! in Disney’s Hollywood Studios.
 • Vandaag gaat de show Finding Nemo: The Big Blue… and Beyond! officieel van start in Disney’s Animal Kingdom, maar afgelopen weekend waren er al Cast Member previews. Disney heeft een hoop foto’s naar buiten gebracht. Wie al een video van de complete show wil zien, kan terecht bij bijvoorbeeld WDW News Today.

Bioscoop en Disney+

 • Spider-Man: No Way Home keert in september terug in de bioscoop. Voor deze re-release, die The More Fun Stuff Version genoemd wordt, zal er ongeveer vijftien minuten aan extra scènes toegevoegd worden aan de film.
 • De volgende Star Wars film staat vooralsnog gepland voor een bioscooprelease in december 2023. De verwachting is dat dit de film van Taika Waititi zal zijn, maar het is de vraag of die datum gehaald zal worden. Waititi is momenteel de film namelijk nog aan het schrijven. Hij wil zeker zijn dat het ook echt voelt als een Star Wars film.

Disney Cruise Line

 • Bij een Disney cruise denk je al snel aan tropische bestemmingen. Maar Alaska is ook een optie. Dat is goed te zien in een promovideo van de Disney Wonder.

Overig nieuws

 • Volgens een artikel van Business Insider is het waarschijnlijk dat het contract van Disney CEO Bob Chapek verlengd gaat worden. Dit zou kunnen gebeuren tijdens meetings die plaatsvinden in juni en september. Hoe lang die verlenging dan zal zijn is niet bekend.
 • Castleden van verschillende Disney musicals op Broadway hebben samengewerkt voor een performance van “This Is Me” uit The Greatest Showman. Hiermee willen ze vieren wat het betekent om echt jezelf te zijn.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.