Nieuwe uitbreidingen voor het Studios Park

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 6 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Een willekeurige dinsdagmiddag blijkt volgens Disneyland Parijs nog steeds het beste moment voor het vrijgeven van concept art. Op de tekening wordt een nieuw restaurant in art-nouveau stijl aangekondigd, dat aan de rand van het nieuwe meer in Walt Disney Studios Park komt te liggen. Ook krijgen we een iets beter beeld van de promenade richting het meer. Tussen neus en lippen door wordt ook een ‘outdoor family attraction’ aangekondigd, maar daar krijgen we verder nog geen details over.
  • Disney KiteTails in Animal Kingdom zal wat veranderingen ondergaan. In plaats van een grote show die zes keer per dag opgevoerd wordt, zullen er vanaf eind mei door de dag heen steeds korte performances zijn.
  • Disney+ abonnees krijgen bij een bezoek aan Walt Disney World extra voordeel. Van 8 juli tot en met 30 september kunnen abonnees voor de meeste nachten tot 25% korting krijgen bij het boeken van een Disney hotel.
  • Het Toy Story hotel in Tokyo Disney Resort is geopend. Het Disney Parks Blog heeft een hoop foto’s online gezet.

Bioscoop en Disney+

  • Twee filmmakers van Turning Red hebben bij Pixar een promotie gekregen. Producer Lindsey Collins heeft nu de functie ‘senior vice president of development’. Ze zal leiding geven aan een groep die zich bezighoudt met nieuwe ideeën voor de bioscoop en streaming. Regisseur Domee Shi zal aan het werk gaan als ‘vice president of creative’. Ze wordt daamee samen met regisseurs Andrew Stanton, Peter Sohn en Dan Scanlon onderdeel van de Pixar Braintrust.
  • De acteur Tahj Mowry is gecast in de Disney+ serie The Muppets Mayhem. Hij speelt Gary “Moog” Moogowski: een lieve maar onhandige die hard superfan van The Electric Mayhem Band.
  • Vanaf 13 april kun je op Disney+ kijken naar Scrat Tales, een serie shorts met Scrat uit Ice Age in de hoofdrol. Een nieuwe promo verscheen gisteren.

Overig nieuws

  • Gisteren verscheen dan eindelijk (na een paar keer uitgesteld te zijn) de game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. En voor deze gelegenheid verscheen een zogeheten launch trailer.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.